Darıca Ailesi Bayramı Birlikte Kutladı - Son Dakika
Yerel

Darıca Ailesi Bayramı Birlikte Kutladı

Darıca Ailesi Bayramı Birlikte Kutladı

IHAAW163632-YRL/05-10-2014 - DARICA AİLESİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADI (FOTOĞRAFLI) REMZİ ŞİMŞEK KOCAELİ (İHA) - Darıca ailesi Kurban Bayramı’nı hep birlikte kutladı.

05.10.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IHAAW163632-YRL/05-10-2014

- DARICA AİLESİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADI

(FOTOĞRAFLI)

REMZİ ŞİMŞEK

KOCAELİ (İHA) - Darıca ailesi Kurban Bayramı'nı hep birlikte kutladı. Darıca Çınar altı Meydanı'nda yapılan bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken Ak Partili eski Bakan Osman Pepe de bayramın ikinci gününde Darıca'daki bayramlaşma programlarına katıldı.

Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Garnizon Komutanı Bnb.Erhan Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğdu, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutlayarak birer kısa selamlama konuşması yaptılar.

Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, " Bölgemizdeki ülkelerde maalesef kardeş kanının akıtıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bu noktada ülkemiz güçlü ve irade sahibi bir ülke olarak bölgedeki olumsuzlukların giderilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Ülkemizde 12 yıldır süren istikrar ve huzur ortamının devamını diliyoruz. Mübarek Kurban Bayramı'nın insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile siz değerli Darıca halkımız nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve müslümanların mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum" dedi.

Bayramlaşma programına katılarak tüm Darıcalıların bayramını tebrik eden eski bakanlardan Osman Pepe ise yaptığı konuşmada, "Ülkemizde çok şükür birlik var, beraberlik var, kardeşlik duygusu var, bir zamanlar insanımızı birbirine düşürmek isteyen zihniyete artık halkımız prim vermiyor. Ülkemizdeki bu güzelliklerin devamı temennisiyle tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlçe protokolü Çınaraltı'ndaki bayramlaşmanın ardından Huzurevi ve Farabi Devlet Hastanesi'nide unutmayarak hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın bayramını tebrik ettiler.

(RŞ)

05.10.2014 18: 16: 34 TSI

NNNN - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Ailesi Bayramı Birlikte Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement