Darıca Bayramoğlu Plajı'nda Periyodik Temizlik - Son Dakika
Güncel

Darıca Bayramoğlu Plajı'nda Periyodik Temizlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca ilçesinde atıl vaziyetteyken halk plajına dönüştürüp cazibe merkezi haline getirdiği Bayramoğlu sahilinde her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapıyor.

17.08.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizde biriken yosunların amfibik araç, kum temizleme traktörü ve filelerle periyodik olarak temizlendiği plajda, ayrıca çevre temizliği iki vardiya olarak temizlik personeli ile yürütülüyor.

MUCİZEYİ BAŞARDI

Büyükşehir Belediyesi, ülkemizdeki en büyük 500 şirketten 100'e yakınını tek başına bünyesinde barındıran Kocaeli'de halkın hizmetine sunduğu Mavi Bayraklı plajlarla adeta mucizeyi başardı. Karamürsel ve Cebeci sahillerinde bulunan bu plajlar vatandaşların akınına uğrarken, Darıca Bayramoğlu Plajı da bölge halkının tercihi oldu.

GECE TEMİZLİĞİ DE VAR

2 bin ton sahil kumu nakledilip birçok düzenleme yapılan Bayramoğlu Halk ve Kadınlar Plajı'na vatandaşların gönül rahatlığı ile girmeleri için periyodik olarak temizleme çalışmaları yapılıyor. Gece de yürütülen temizlik çalışmalarında kum temizleme traktörü, amfibik araç, file ve çevre temizlik personeli görev yapıyor.

HALK PLAJI

Bayramoğlu Halk Plajı'nda her gün 04.00-13.00 saatleri arası kum temizleme traktörü ile kıyıda biriken yosunlar temizleniyor. 07.00-16.00 ve 16.00-01.00 saatleri arasında iki vardiya olarak bakım personeli tarafından plajda çevre temizliği ve denizden filelerle yosun temizliği yapılıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na ait amfibik araçla 07.00–16.00 saatleri arası deniz içindeki yosunların temizlenmesiyle ilgili çalışma devam ediyor.

KADINLAR PLAJI

Bayramoğlu Kadınlar Plajı'nda ise her gün 04.00-09.00 saatleri arası kum temizleme traktörü ile kıyıda biriken yosunlar temizleniyor. 09.00'da açılan kadınlar plajında 07.00-09.00 saatleri arası bakım personelleri tarafından yoğun bir şekilde filelerle denizden yosun temizliği yapılıyor. 07.00-16.00 ve 14.00–23.00 saatleri arasında iki vardiya olarak bayan bakım personeli tarafından plajda çevre temizliği ve denizden filelerle yosun temizliği yapılıyor. Ayrıca Çevre Koruma Daire Başkanlığı'na ait amfibik araçla 07.00–09.00 saatleri arası deniz içindeki yosunların temizlenmesi ile ilgili çalışma devam ediyor. Yosunun yoğun biriktiği günlerde gece iş makineleri ile toplanan yosun alandan uzaklaştırılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darıca Bayramoğlu Plajı'nda Periyodik Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement