Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Ziyaret

AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti.

23.02.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti.

Karabacak, Kodek'e ve yeni yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görev yaptıkları süre boyunca kadınlara yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Yakın zamanda açılışını gerçekleştirecekleri kültür merkezinde kadınlara yönelik spor aktivitelerinin de düzenlenebileceği alan bulunduğunu ifade eden Karabacak, "Bunun yanı sıra değişik mahallelerde devam eden fitness, dikiş kursları ve kültür evlerinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kadınların gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Kadınlara yönelik yeni projelerle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kodek de proje ve hizmetlerinden dolayı Karabacak'a teşekkür ederek, yeni oluşturdukları yönetimle ilçeye değer katacak projelere katkı sunmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement