Darıca'da 12 Bin 700 Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi - Son Dakika
Güncel

Darıca'da 12 Bin 700 Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi

Darıca\'da 12 Bin 700 Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki bir villanın bodrum katına ihbar üzerine baskın düzenleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü ekipleri, tüketilmesi insan sağlığına zararlı 12 bin 700 şişe bandrolsuz şarap ele geçirdi.

25.11.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki bir villanın bodrum katına ihbar üzerine baskın düzenleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü ekipleri, tüketilmesi insan sağlığına zararlı 12 bin 700 şişe bandrolsuz şarap ele geçirdi. Şaraplar görevliler tarafından imha edildi.

Yapılan bir ihbar üzerine soruşturma başlatan Gebze Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde bir villaya baskın yaptı. Villanın bodrumunda kurulan mahzende, etiketsiz, bandrolsüz 12 bin 700 şişe şarap ele geçirildi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık ekipleri, şaraplardan numune alarak analize gönderdi. Tüketilmesi insan sağlığı açısından tehlike arz ettiği belirlenen şaraplar, 5996 sayılı kanuna göre içleri döküldükten sonra şişeleri de kırılarak imha edildi. Olayla ilgili olarak villanın sahipleri hakkında soruşturma başlatıldı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Darıca'da 12 Bin 700 Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement