Darıca'da 8. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması - Son Dakika
Yerel

Darıca'da 8. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması

Darıca\'da 8. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri devam ediyor.

25.08.2014 13:57  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri devam ediyor.

Darıca Amfi Tiyatro'daki Rizeliler programında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşların etkinliklere yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı.

"Hırçın Karadeniz'in en asi kıyısı olan Rize ve Rizeliler Darıca'ya hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" diyen Karabacak, şunları söyledi:

"Rize zümrüt yeşil yaylaları, derin vadileri ve kaleleriyle bir tabiat cennetidir. Ülkemizin en güzel yaylası Ayder'i İkizdere ve Ilıca kaplıcaları, mıhlaması, fındığı, çayı, anzer balı burada bulunuyor. Dünya lideri Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olan Rizeli hemşehrilerim, hoş geldiniz sefalar getirdiniz."

Rizeliler Dernek Başkanı Altan Kocaman ise, bu tür organizasyonların bir arada yaşama kültürüne olumlu katkı sağladığını belirterek, "Programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği telgraf okundu ve vatandaşlara Akçaabat köftesi, mıhlama ile lahana dolması ikram edildi.

Daha sonra Cimilli İbo, Volkan Arslan ve Yasemin Yıldız sahne aldı.

Programa, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Ali Okur ve Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile Darıca GTO Başkanı Nail Çiler de katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca'da 8. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement