Darıca'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Darıca'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Darıca\'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Darıca Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği organizasyonda Darıca’da görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

25.11.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği organizasyonda Darıca'da görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Darıca Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik ile Darıca'da görev yapan eğitimcilerin Öğretmenler Günü kutlandı. Akşam yemeğinde bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eğitimciler yemeğin ardından Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü özel konseri ve Darıca'lı öğretmenlerin eserlerini sergilediği resim sergisine geçtiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak "İlçemiz eğitim anlamında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, hem hükümetimiz hem de Darıca Belediyesi olarak bizlerin yaptığı yatırımlarla geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlıyoruz. Okullarda sizlerin çocuklarımıza vermiş olduğunuz eğitimlerle geleceğimiz daha eğitimli ve kültürlü bir şekilde yetişiyor. Her yıl farklı etkinliklerle kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler gününü bu yılda sizlere yakışır bir şekilde kutluyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement