Darıca'da Okul Müdürleri Toplandı - Son Dakika
Yerel

Darıca'da Okul Müdürleri Toplandı

Darıca\'da Okul Müdürleri Toplandı

Darıca Belediyesi ve Darıca Kaymakamlığının düzenlediği kahvaltı programında ilçeye yeni atanan okul müdürleri bir araya getirildi.

22.01.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi ve Darıca Kaymakamlığının düzenlediği kahvaltı programında ilçeye yeni atanan okul müdürleri bir araya getirildi.

Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte gerçekleşen atamalarla Darıca'ya gelen müdürlerinin kaynaşmaları ve ülke genelinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tam puan alan öğrencilerin ödüllendirilmesi için düzenlenen programa ilçede bulunan tüm okul müdürlerinin yanı sıra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve şube müdürleri katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediye olarak eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirterek, "Her mahalemizde oluşturmuş olduğumuz bilgievlerimizle yavrularımıza okullarında almış oldukları eğitime destek niteliğinde takviye edici bir hizmet veriyoruz. Maddi durumu iyi olmayan dershane gidemeyen öğrencilerimizin ağırlıkla kullandığı bilgievlerimiz, okul derslerinin yanında diğer eğitimlerle hayata her anlamda hazırlıyoruz" dedi.

Darıca'da eğitim öğretim veren okulların fiziki şartlarının çok iyi olduğunun ve aynı oranda başarı beklediklerinin altını çizen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, " Kocaeli'nin eğitimdeki seviyesi belli bunun üst seviyelere çıkarmak öğretmenlerin olduğu kadar müdürlerin de ellerinde olan bir durum. Bu sebeple her okul müdürü okulunun eğitim seviyesinden sorumludur. Bu seviyenin yükselmesinde hem kaymakamlığımız hem de belediyemiz sizlerin hizmetindedir. Zaten belediyemizin yapmış olduğu hizmetler ortadadır" diye konuştu.

Program Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun hepsini bilerek tam puan alan on dört öğrencinin ödüllendirilmesinin ardından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'da Okul Müdürleri Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement