Darıca'da Yaz Spor Okulları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Darıca'da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Darıca\'da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Darıca Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, 28 Haziran 2015 Salı günü saat 11.00’da yapılacak açılışla başlıyor.

27.07.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, 28 Haziran 2015 Salı günü saat 11.00'da yapılacak açılışla başlıyor.

Bu yıl bin 500 öğrencinin kayıt yaptığı Yaz Spor Okulları'nda futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, masa tenisi ve atletizm gibi değişik branşlarda uzman eğitici kadrosuyla eğitim verilecek. Geçmiş yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları'na devam eden öğrencilerin spor kıyafetlerinin Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılandığını ifade eden yetkililer, "6 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla 20 eğitmen eşliğinde verilecek eğitimler için futbol branşında Çamlık Halısaha - Olimpia Halısaha - Nenehatun Tesisleri Halı sahalarının diğer branşlar içinse Darıca Belediyesi Spor Salonu'nun kullanılacak. Yaz Spor Okulları 15 Eylül 2015 tarihine kadar öğrencilere eğitim vermeye devam edecek" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'da Yaz Spor Okulları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement