Darıca'da Yeni Projeler Hizmete Giriyor - Son Dakika
Yerel

Darıca'da Yeni Projeler Hizmete Giriyor

Darıca\'da Yeni Projeler Hizmete Giriyor

Darıca Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu temellerini attığı K.Karabekir Mahallesi Şehit Murat Tevlim Mahalle Konağı’nın ardından ikinci mahalle konağının temel atma törenini de gerçekleştirdi.

26.03.2017 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu temellerini attığı K.Karabekir Mahallesi Şehit Murat Tevlim Mahalle Konağı'nın ardından ikinci mahalle konağının temel atma törenini de gerçekleştirdi.

Düzenlenen törenle Osmangazi Mahallesi'nde yapılacak olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı'nın temelleri atıldı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katıldığı törende Şehit Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun'un annesi, babası ve kardeşleri de yer aldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Geçtiğimiz hafta K.Karabekir Mahallesi Şehit Murat Telvim Mahalle Konağı'nın ardından ikinci mahalle konağımızın temel atma törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böylesi önemli projelerle vatan uğruna şehit düşen kardeşlerimizin ismini yaşatacak olmak ayrıca bizleri mutlu ediyor" dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Karabacak, "Göreve gelir gelmez ilk Osmangazi Köprüsü'nü hayata geçirdik ve devamında Aşıroğlu Caddesi'nde bulunan Salı pazarının yerini değiştirerek caddenin gelişime büyük katkı sağladık. Eğitim alanında okul eksikliklerini gidererek yavrularımızın daha modern okullarda eğitim almasına vesile olduk. Bu gün burada temellerini attığımız Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı'nda aile sağlık merkezini hayata geçireceğiz. Hanım kardeşlerimizin istifade edeceği salonların yanı sıra muhtarlık binasını da içinde barındırma şansımız olacak. Küçük çaplı nişan, söz törenleri yapılabilecek. Emekli vatandaşlarımız gelip burada zaman geçirebilecekler. Gün yapan hanımlar burayı kullanabilecekler. Mahallemizde ilerleyen günlerde eksikliğini hissettiğimiz çocuk parkları ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne bugüne kadar ilçe halkımıza bir hizmetkar anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'da Yeni Projeler Hizmete Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement