Darıca "Geleceğin Yıldızları"Nı Seçti - Son Dakika
Yerel

Darıca "Geleceğin Yıldızları"Nı Seçti

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor" (DASYİS) etkinliğinin seçmeleri ve ödül töreni yapıldı.

21.05.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor" (DASYİS) etkinliğinin seçmeleri ve ödül töreni yapıldı.

Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programa, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Çintımar, organizasyonun Kocaeli'de gençler adına düzenlenen en önemli etkinliklerden biri olduğunu belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Karabacak ise yarışmanın ülke sporu açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Daha önce yaptığımız seçmelerde başarı kazanan çocuklarımız Darıca Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir kaç yıl içinde bu projenin meyvelerini alarak, bölgemizden önemli sporcular yetişecektir. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Seçmelerde 900'ün üzerinde genç sporcu, çeşitli branşlarda geleceğin yıldız sporcusu olmak için ter döktü.

Programda dereceye giren öğrencilere madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca 'Geleceğin Yıldızları'Nı Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement