Darıca Gençlerbirliği'nde İkinci Yarı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Darıca Gençlerbirliği'nde İkinci Yarı Hazırlıkları

Darıca Gençlerbirliği\'nde İkinci Yarı Hazırlıkları

Sportif direktör Kasap: "Hedefimiz ligin ikinci yarısını da lider bitirerek, şampiyon olmak"

19.01.2015 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ilk yarıyı lider tamamlayan Darıca Gençlerbirliği, deplasmanda Bursa Nilüferspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Özgür Vurur yönetiminde, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Futbolcular sonrasında, top kapma, pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman, bireysel çalışmayla sona erdi.

Sportif direktör İlter Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmaları ve ikinci yarı hedeflerini değerlendirdi.

Takıma katılan 4 futbolcunun çok iyi uyum sağladığını söyleyen Kasap, "Hedefimiz ligin ikinci yarısını da lider bitirerek, şampiyon olmak" dedi.

Hafta sonu ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacakların hatırlatan Kasap, "Sebat Proje Trabzon Akçaabat Kulübü ligden çekildi. Bununla birlikte 2 bay haftamız var. 15 müsabaka oynayacağız. Hedefimiz bu 15 takımı en az kayıpla geçmek. Sonuçta hedefleri olan bir takımız. Hem camia hem yönetim hem de teknik kadro ve futbolcular olarak bir hedef için buradayız" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca Gençlerbirliği'nde İkinci Yarı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement