Darıca İlçe Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Darıca İlçe Değerlendirme Toplantısı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında Darıca İlçe Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

19.11.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında Darıca İlçe Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki programda konuşan Vali Güzeloğlu, her ilçede yaptıkları değerlendirme toplantılarından güzel sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

"İnsana değer veren hizmet anlayışını öngürüyoruz" diyen Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Bunu çok önemsiyoruz, her alanda bunun altını çiziyoruz. Bu doğrultuda bu anlayışla yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilimiz ve ilçelerimiz çok daha gelişecek. Kocaeli, Türkiye'nin büyük yürüyüşüne, büyük katkılar sunan bir ilimiz. İlk sıralarda yer alan Kocaeli'miz, Türkiye'nin en önemli illerinin başında yer alıyor.  Darıca çok özel ilçelerimizden biri. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen vatandaşların birlik ve beraberliğiyle bir olmuş, gönül birliği içinde güzel insanları barındırmaktadır. Ayrıca ilçe olduktan sonra oldukça hızlı büyüyen bir ilçemiz. Darıca'da yaşayanlar oldukça mutlu. Ben de bundan büyük mutluluk duydum. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın."

Kaymakam Ömer Karaman da Darıca'nın 180 bin nüfusuyla Kocaeli'nin 2. büyük ilçesi olduğunu kaydetti.

İlçede 38 bin öğrenci bulunduğuna işaret eden Karaman, şöyle konuştu:

"Darıca, genç ve dinamik nüfusuyla geleceğe güzel bakan örnek ilçelerden biri. Darıca, 17 kilometrelik sahiliyle turizm açısından önemli bir merkez. Hayvanat bahçesi, Bayramoğlu ile ülke çapında tanınan bir ilçe. Darıca'da yapılması planlanan projelerimiz arasında 5 tane okulumuz,  İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, turizm alanlarında çeşitli çalışmalarımız olacak. Kıyı kenarlarıyla alakalı tespit komisyonumuzu kurduk. 140 adet işgal tespit ettik. Bu durumu hukuki bir sürece taşıdık."

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise önemli çalışmalara imza attıklarını bildirerek, hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca İlçe Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement