Darıca Kastamonuluları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Darıca Kastamonuluları Ağırladı

Darıca Kastamonuluları Ağırladı

Darıca Belediyesi tarafından 8'incisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Kastamonulular Dernek gecesinde renkli görüntüler yaşandı.

07.08.2014 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi tarafından 8'incisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Kastamonulular Dernek gecesinde renkli görüntüler yaşandı.

Düzenlenen programa Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

Kastamonular gecesi ilk olarak davul zurna ekibinin muhteşem şovu ile başladı. Renkli kişilikleriyle davul zurna ekibi program öncesi şölen alanında ve programda vatandaşları doyasıya eğlendirirken gecenin açılış konuşmasını yapan Kastamonulular Dernek Başkanı Yüksel Araç, "Dört bir yanı güzelliklerle dolu memleketimiz Kastamonu'yu burada tanıtmanın gururunu yaşıyorum. Memleketimizi bu önemli şölende en iyi şekilde temsil edebilmek için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Gecemize iştirak eden tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Gecede bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'nın insanları bir araya getiren bir gönül birlikteliği olduğunu söyledi. Karabacak, "Her akşam farklı bir coğrafyadan farklı bir ile konuk oluyoruz. Karadeniz bölgesinin güzel ili Kastamonu ilindeyiz bu akşam. Yeşilin bin bir tonu ile maviyi kucakladığı Kastamonulu. Türbeleri, Kaleleri, Kaya Mezarları, Dokuma atölyeleri, tarih kokan yarım asırlık çınarları, sarımsağı, pirinci ile sayısız birçok güzelliği sınırlarında barındıran evliyalar diyarı güzel şehir Kastamonu'nun güzel insanları hepiniz gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'nın insanlarımızı kaynaştırmaya, birbirlerinin örflerini, adetlerini, geleneklerini tanımalarına vesile olmasını, programımızda oluşan birlik ve beraberliğin tüm ülkemize ve dünyaya yayılması temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından geceye emeği geçenlere plaket takdimi yapılırken gecede sahne alan Kastamonulu yerel sanatçılar yöresel türküler ile konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Program havai fişek gösterileriyle son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Kastamonuluları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement