Darıca'nın Şampiyonları Başbakan'a Gitti - Son Dakika
Yerel

Darıca'nın Şampiyonları Başbakan'a Gitti

Darıca\'nın Şampiyonları Başbakan\'a Gitti

İspanya’da düzenlenen Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası’nda şampiyon olarak Türkiye’ye altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun huzuruna çıktılar.

03.03.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da düzenlenen Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak Türkiye'ye altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun huzuruna çıktılar.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte AK Parti'nin grup toplantısı sonrasında kürsüye çıkan şampiyon sporcuları tebrik eden Başbakan Davutoğlu, geçen sene kazanılan başarının tekrarlanmasının önemli olduğunun altını çizerek Başkan Karabacak ve sporcuları tebrik etti. Başbakan Davutoğlu, yerel yönetimlerin genç sporculara verdikleri desteğin önemli olduğunu ifade ederek, sporda başarının altyapıya yapılacak yatırımlarla mümkün olduğuna dikkat çekti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Okur'da Başbakan Davutoğlu ile birlikte kürsüde yer alırken, Bakan Akif Çağatay Kılıç'ta kulüp yönetimi, teknik kadro ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak iki yıldır kupayı Türkiye'ye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, "Avrupa Şampiyonu sıfatıyla iki yıldır Başbakan'ın huzurunda olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Üç dönemdir yerel yönetimlerde halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdürürken, sporda da gençlerimize rehberlik etme çabasındayız. 2012 yılında kurduğumuz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü üst üste iki yıl Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırmış bunun yanı sıra Türkiye şampiyonlukları elde ederek gelecek için ümit vermiştir. Aynı başarıyı büyükler kategorisinde de devam ettirecek çalışmalarımız devam ediyor. Bu başarılarda emeği geçen kulüp yönetimi, teknik kadro ve sporcuları tebrik ediyorum" diyerek düşüncelerini dile getirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'nın Şampiyonları Başbakan'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement