Darıca Protokolü İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Darıca Protokolü İftarda Buluştu

Darıca Protokolü İftarda Buluştu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın düzenlediği iftar programında Darıca protokolü iftar sofrasında bir araya geldi.

04.07.2014 12:12  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın düzenlediği iftar programında Darıca protokolü iftar sofrasında bir araya geldi.

Basın İlan Kurumu'nda verilen iftar yemeğine Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gökçe, Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Kızılay Başkanı Nusret Oliger,,meclis üyeleri, muhtarlar ve okul müdürleri katıldılar.

Okunan ilahiler ve semazen gösterilerinin renk kattığı gecede yenilen yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak davetlerine icabet eden misafirlerine teşekkür ederek, "Darıca ailesi olarak büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi hiç biz zaman bozmasın. Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum,hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

İki yıldır Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide teravih namazının ardından cemaate şerbet dağıtan ikram çeşmesinden bu defa da protokole şerbet ikramı yapıldı. Osmanlı kıyafetleriyle ikramda bulunan görevliler gecenin ilgi odağı olurken konuklar ikram çeşmesinin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek Osmanlı Şerbetinin tadına baktılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Protokolü İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement