Darp İddiası Aile Hekimliğini Kapattırdı - Son Dakika
Güncel

Darp İddiası Aile Hekimliğini Kapattırdı

Darp İddiası Aile Hekimliğini Kapattırdı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir aile hekimliği, 2 doktor, 3 hemşire ve bir hizmetlinin darp edildiği iddiasıyla kapatıldı.

02.04.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir aile hekimliği, 2 doktor, 3 hemşire ve bir hizmetlinin darp edildiği iddiasıyla kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hatip Mahallesi'ndeki Çırak Bayırı Aile Sağlığı Merkezine gelen ve ismi açıklanmayan bir kadın, iş yerine vermek için bir günlük rapor istedi. Talebinin reddedilmesi üzerine sinirlenen kadın, sağlık merkezindeki bilgisayarlara vurmaya başladı. Bu sırada kadın ile kendisine müdahale etmek isteyen Aile Sağlığı Merkezi görevlileri arasında arbede yaşandı. Haber verilmesi üzerine Aile Sağlığı Merkezine gelen polis ekipleri, kadını ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet polis merkezine götürdü.

Çıkan arbede sırasında darp edildiklerini iddia eden Dr. Ebru Ekinci Coşkun, Dr. Neriman Okşan, hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven, Çorlu Devlet Hastanesine giderek 3 gün iş göremez raporu aldı ve söz konusu kadından şikayetçi oldu.

AİLE HEKİMLİĞİ KAPATILDI

Olaydan hemen sonra Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz, sağlık ocağına gelerek darp edilen sağlık çalışanları ile görüştü. Ayaz, yapılan saldırının içler acısı olduğu belirterek, "Arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı öncelikle kınıyoruz. Bu acı bir olaydır. Bir kişi gelerek burada sağlık ocağında ki görevli arkadaşlarımızı darp ediyor. Çok üzgünüm Tabip Odası olarak. Biz sonuna kadar bu işin takipçisi olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Darp edilen tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Bundan sonra inşallah böyle bir olayla karşı karşıya kalmayız" diye konuştu.

Yaşanan darp olayı ile ilgili olarak aile hekimliği, kapı ve camlarına 'Aile Sağlığı Merkezinde Tüm Personel Saldırıya Uğradığından Dolayı Hizmet Verememektedir' yazılı kağıtlar asılarak hizmete kapatıldı. Hasta olarak aile hekimliğine gelen kişiler ise kapıların kapalı olduğunu görünce geri döndü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darp İddiası Aile Hekimliğini Kapattırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hafize nur özpeker: cahil kaba ne istediğini bilmeyen insanlar kendilerine hizmet verenlere saldırıyor. bu kişilere sağlık hizmeti verilmemeli. işlerini edepsizlik ile yapmaya alışmış kişiler bunlar. toplum düzenini bozan olmaması yaşaması gerekenler. sağlık ocağının kapatılması en güzel cevap 1 0 Yanıtla

Advertisement