Darp ile Ağır Yaralamaya Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Darp ile Ağır Yaralamaya Gözaltı

Darp ile Ağır Yaralamaya Gözaltı

Samsun’da bir kişiyi darp ederek ağır yaraladıkları iddia edilen 1 kişi gözaltına alınırken, 1 kişi ise aranıyor.

20.03.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir kişiyi darp ederek ağır yaraladıkları iddia edilen 1 kişi gözaltına alınırken, 1 kişi ise aranıyor. Gazetecilerin fotoğrafını çektiğini gören şüpheli, "Para veriyorlar mı abi çekince, ben de çekim akşama kadar" dedi.

Olay, İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi'nde gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Ondokuz Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan emekli aşçı olan Abdullah Ç. (64), kimliği belirsiz 2 kişi tarafından sokak ortasında darp edilerek ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Ç., hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Abdullah Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, yaptığı araştırma sonucu olayla ilgili 20 yaşındaki Ş.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 1 kişinin ise arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan Ş.D.'nin Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden Gazi Polis Merkezi'ne götürülürken görüntüsünü çeken gazetecilere dönerek eliyle sakalını sıvazlayıp, "Para veriyorlar mı abi çekince, ben de çekim akşama kadar" demesi dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(MAY-SLH-CC-Y)

. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darp ile Ağır Yaralamaya Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement