Darülaceze Sakinleri Bu Bayramda Yalnız Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Darülaceze Sakinleri Bu Bayramda Yalnız Kalmadı

Darülaceze Sakinleri Bu Bayramda Yalnız Kalmadı

Bayramların buruk geçtiği yerlerden biri olan Darülaceze’de yakınlarının yollarını gözleyen huzur evi sakinleri, gelen her ziyaretçi ile ayrı bir mutluluk yaşadı.

17.07.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramların buruk geçtiği yerlerden biri olan Darülaceze'de yakınlarının yollarını gözleyen huzur evi sakinleri, gelen her ziyaretçi ile ayrı bir mutluluk yaşadı.

Her yıl bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayan Darülaceze'ye bu yıl da ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Bayramlarını buruk bir sevinçle yaşayan Darülaceze sakinleri, ziyaretçileri ile biraz olsun yalnızlıklarını unuttu. Ayrı ayrı hikayeleri olan 508 Darülacaze sakini, bu bayramda da günün erken saatlerinde ziyaretçileri için hazırlandı. Ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet eden sakinler, bayram sevinçlerini vatandaşlarla paylaştı. Kimi yazdığı şiiri okudu, kimisi hayat hikayesini anlattı.

"TEK İSTEĞİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR"

7 yıldır Darülacaze'de kaldığını belirten Abbas Çamur isimli vatandaş, "Bizi yalnız bırakmıyorlar. Bizim hiçbir beklentimiz yok. Bizi gelip ziyaret etsinler. Yalnız bırakmasınlar. Halimizi hatırımızı sorsunlar yeterli" dedi.

Bayramların güzel geçtiğini söyleyen Fahri Karaağaç ise, "Çok büyük bir ailemiz var. Burada kendimizi hiç yalnız hissetmiyoruz. Çok geniş bir ziyaretçi kitlemiz var. Hepsi bizim ailemiz. Burada huzurlu ve mutluyuz. Bugün Şişli Kaymakamımız geldi eşi ile birlikte. Onlara da bir kitap ve albüm hediye ettim. Daha önce de tanışıyorduk kendileri ile. Benim konserimi takip etmişler. Ben profesyonel bir şairim, artı sanatçıyım" şeklinde konuştu.

"HERKESİ ZİYARETİMİZE BEKLİYORUZ"

Herkesi ziyarete beklediğini dile getiren Ahmet Eroğlu da, "Bayramlarımız, günlerimiz güzel geçiyor. Sağ olsunlar burada gelenlerimiz gidenlerimiz çok oluyor. Bizi yalnız bırakmıyorlar. Allah razı olsunlar. Sadece Türkiye değil, yurt dışından da ziyaretçilerimiz oluyor. Üç yıldır buradayım" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darülaceze Sakinleri Bu Bayramda Yalnız Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement