Darülaceze Sakinleri Eyüp Sultan'da - Son Dakika
Güncel

Darülaceze Sakinleri Eyüp Sultan'da

Eyüp Sultan Camii'ne gelerek sabah namazını eda eden Darülaceze sakinleri, bu manevi ortamda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söylediler.

16.02.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Eyüp Belediyesi'nce düzenlenen programla Darülaceze'den alınarak Eyüp Sultan Camii'ne getirilen Darülaceze sakinleri, burada sabah namazını kılarak duaya katıldılar. Burada Ebu Eyyüb El Ensari'nin manevi huzurunda ellerini göğe açıp dualar eden yaşlıların mutluluğu sözlerine de yansıdı.

Hazreti Peygamber'i evinde misafir eden ilk sahabe Ebu Eyyüb El Ensari'nin kabrinin bulunduğu mekana gelmenin büyük bir manevi heyecan duymalarına sebep olduğunu belirten Darülaceze sakinleri Eyüp Belediyesi'ne de teşekkür ettiler.

Darülaceze sakinlerinden Özgün Gülen, Eyüp Sultan'a geldiğimde Kabe'ye gelmiş gibi olduğunu söyleyerek, "Buraya geleceğim diye gece hiç uyumadım. İbadetlerimi yaptım. Namazımı kıldım. Bundan mutlu bir gün olamaz. Hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Füsun Kasnak ise uçağa binip umreye gitmeyi çok istediğini belirtip, "Bugün dünyanın en mutlu gününü yaşadım. Çılgın gibi sevinçliyim. Bu günü düzenleyen Eyüp Belediyesi'ne binlerce teşekkür. Hiç yaşamadığım güzellikleri yaşadım. İlk kez teleferiğe bindim. Bir de Allah bana uçağı nasip etsin umreyi nasip etsin. Sevgililer Günü'nün en güzel hediyesini bize Eyüp Belediyesi verdi. Çok mutlu olduk tarifi yok" dedi.

Maneviyatı yüksek dolu dolu bir gün geçiren Darülaceze sakinleri başta Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın olmak üzere etkinliği düzenleyenlere hayır dualar ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darülaceze Sakinleri Eyüp Sultan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement