Darüşşafaka Doğuş, Gaziantep'te Son Nefeste Kazandı - Son Dakika
Spor

Darüşşafaka Doğuş, Gaziantep'te Son Nefeste Kazandı

Darüşşafaka Doğuş, Gaziantep\'te Son Nefeste Kazandı

Türkiye Basketbol Ligi’nin 20. haftasında zirve mücadelesi veren Darüşşafaka Doğuş deplasmanda Royal Halı Gaziantep ile karşılaştı.

28.02.2015 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde play-off mücadelesi veren Royal Halı Gaziantep sahasında Darüşşafaka Doğuş’a 69-72 mağlup oldu. Darüşşafaka Doğuş üst üste ikinci galibiyetini alırken, Royal Halı Gaziantep ise bu sezonki 12. yenilgisini aldı.

Oldukça çekişmeli geçen mücadeleye ev sahibi etkili başladı ve ilk çeyreği 21-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte toparlanan Darüşşafaka Doğuş devreye 34-36 önde giderken bu üstünlük üçüncü çeyrekte de devam etti. Son bölümde karşılık veren Royal Halı Gaziantep son bir dakikaya önde girse de son saniyede Jamon Gordon’ın üç sayısı sonucu belirledi.

Darüşşafaka Doğuş’ta 14 sayı 8 ribaund ile oynayan Ersin Dağlı, 15 sayı 4 ribaund ile oynayan Jamon Gordon ve 9 sayı ile oynayan Farmar galibiyette öne çıkan isimler oldu.

Royal Halı Gaziantep’te 18 sayı 5 ribaund ile oynayan Jawad Williams, 14 sayı 5 ribaund ile oynayan Higgins ve 13 sayı 3 asist ile oynayan Jaka Lakovic’in performansları yeterli olmadı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Darüşşafaka Doğuş, Gaziantep'te Son Nefeste Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement