Daşdemir: "Günü Kurtarmak Diye Bir Şey Yoktur" - Son Dakika
Güncel

Daşdemir: "Günü Kurtarmak Diye Bir Şey Yoktur"

Daşdemir: "Günü Kurtarmak Diye Bir Şey Yoktur"

Optimar Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, “Erdoğan ve Davutoğlu, günü kurtarmaktan öteye geçemeyen liderler arasında daha birçok başarılı seçim geçireceklerdir” diyerek CHP ve MHP liderlerine yüklendi.

25.08.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Optimar Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, "Erdoğan ve Davutoğlu, günü kurtarmaktan öteye geçemeyen liderler arasında daha birçok başarılı seçim geçireceklerdir" diyerek CHP ve MHP liderlerine yüklendi.

30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde yaptığı nokta atışlarıyla büyük dikkat çeken araştırma firması Optimar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, Ankara'da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyasal İletişim Uzmanı Daşdemir, "Siyaset aynı amaç uğruna bir araya gelmiş ekiplerle yapılır. Bu AK Parti'de böyle yapılıyor. Fakat CHP ve MHP'de işler bu şekilde gitmiyor. CHP ve MHP genel başkanlarının, başa geçmesini sağlayan isimler şu an yanlarında bile değil. Ne Koray Aydın'ın Bahçeli'ye, Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'na nasıl destek verdiği unutulmamalı" dedi.

Optimar Araştırma Genel Müdürü Hilmi Daşdemir sözlerini, "Tayyip Erdoğan, hedefi olan bir insan. Ahmet Davutoğlu da öyle. Erdoğan, organizasyon yeteneği, siyasal söylemi ile öne çıkarken, Davutoğlu akademik karizması ve olaylara yaklaşımındaki özgün yaklaşımı ile öne çıkmaktadır. Siyasette günü kurtarmak diye bir terim yoktur, olmamalıdır. Günü kurtarma hesabı yapanlar partilerini kurtaramaz. Erdoğan ve Davutoğlu gibi başarılı siyasetçiler, günü kurtarmaktan öteye geçemeyen liderler arasında daha birçok başarılı seçim geçireceklerdir. Zira kamuoyu bir hedef ortaya koyan liderler etrafında birleşme noktasında oldukça istekli" diyerek tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Daşdemir: 'Günü Kurtarmak Diye Bir Şey Yoktur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement