Datça CHP'ye Geçici Yönetim Atandı - Son Dakika
Yerel

Datça CHP'ye Geçici Yönetim Atandı

Datça CHP\'ye Geçici Yönetim Atandı

CHP Datça İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulunun istifa etmesinin ardından genel merkez tarafından beş kişilik geçici yönetim atandı.

20.08.2015 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Datça İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulunun istifa etmesinin ardından genel merkez tarafından beş kişilik geçici yönetim atandı.

Datça CHP'de Salı günü yapılan delege seçimleri sonucu ilçe yönetiminin listesinin delegelerden yeterli desteği görmemesi üzerine topluca istifa eden CHP Datça ilçe yönetiminin yerine atanan bir başkan ve dört yönetim kurulu üyesi bugün görevine başladı. Datça CHP İlçe Başkanlığına Sami Bircan, yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Katıkçı, Sevilay Karaman, Fatma Tatlı ve Burak Karadağlı getirildi.

İlçe kongresinde seçilecek olan yeni başkan ve yönetim kurulu üyeliklerinin yerine atanan bu dört üye ve ilçe başkanı kongreye kadar görevi götürecek ve kongrede seçilecek ilçe yönetimine görevi devredecek.

Datça Belediye Başkanlarından Erol Karakullukçu'nun ikinci döneminde ve Şener Tokcan'ın da birinci döneminde belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Sami Bircan, ilçe başkanlığı görevini kongreye kadar sürdürecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Datça CHP'ye Geçici Yönetim Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement