Datça'da Şener Tokcan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Datça'da Şener Tokcan Güven Tazeledi

Datça\'da Şener Tokcan Güven Tazeledi

Datça’da yapılan yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre mevcut Belediye Başkanı Şener Tocan güven tazeledi.

31.03.2014 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça'da yapılan yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre mevcut Belediye Başkanı Şener Tocan güven tazeledi. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP Adayı Şener Tokcan yüzde 45, AK Parti Adayı Günay Cennet yüzde 35 ile ikinci sırada yer aldı.

Yapılan sayımlar sonucu seçimi kazandığını ilan eden CHP seçim bürosunun önünde kutlamalar başladı. Daha sonra seçim bürosuna gelen Şener Tokcan seçilmesinde katkısı olanlara teşekkür etti. Mevcut Başkan Şener Tokcan daha sonra Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa seslenerek verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek çalışmalara ve hizmete kaldığı yerden devam edeceklerini belirtti. Tokçan, "Biz adaylığımız açıklandığında size bir beş yıl daha hizmet edeceğimizi belirtmiştik. Bugün bunun tescili gerçekleşmiştir bundan dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

Seçimi kaybeden AK Parti adayı Günay Cennet sandıklardan gelen sonuçlarından seçimi kaybettiği belli olmaya başlayınca seçim bürosuna giderek taraftarlarına bir teşekkür konuşması yaparak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Datça'da Şener Tokcan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement