Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı - Son Dakika
Yerel

Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı

Marmaris'te meydana gelen trafik kazasında, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır ve makam şoförü yaralandı.

04.01.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te meydana gelen trafik kazasında, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır ve makam şoförü yaralandı.

Marmaris-Datça karayolu 25. kilometresi İnbükü mevkisinde, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır'ın içinde bulunduğu Haşmet Kardeş idaresindeki 48 AA 102 plakalı makam aracı, karşı yönden gelen Sercan Okyay yönetimindeki 48 DM 535 plakalı otomobille çarpıştı.

Okyay'ın kullandığı araca da arkadan gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 48 R 4676 plakalı otomobil çarptı.

Kazada, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır ile makam şoförü Haşmet Kardeş yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Marmaris Devlet Hastanesinde kaldırıldı.

"Hayati tehlikesi yok"

Muğla Valisi Amir Çiçek Marmaris Devlet Hastanesine gelerek Kaymakam Bakır'ı ziyaret edip sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Çiçek, kaburgalarında kırıklar oluşan Bakır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Çiçek, yaralılara hastanede tüm müdahalelerin yapıldığını belirterek, "Şuan herhangi bir risk görülmüyor. Ben özellikle yağışlı durumlarda sürücülerin biraz daha dikkatli araç kullanmalarını istiyorum. Bugünkü kaza da büyük ihtimalle kayganlaşan yolda sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden kaynaklı. Diğer araç sürücüleri de ayakta tedavi edildi" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement