Datça Kıyısına Mülteci Cesetleri Vurmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Datça Kıyısına Mülteci Cesetleri Vurmaya Devam Ediyor

Datça Kıyısına Mülteci Cesetleri Vurmaya Devam Ediyor

Muğla’nın Datça ilçesinde 3 gün önce 2 mültecinin cesedinin kıyıya vurmasının ardından bugün de kadın bir mültecinin cesedi sahile vurdu.

09.10.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça ilçesinde 3 gün önce 2 mültecinin cesedinin kıyıya vurmasının ardından bugün de kadın bir mültecinin cesedi sahile vurdu. Jandarma başka ceset olma ihtimaline karşı kıyıda arama çalışması başlattı.

Daha iyi bir yaşam için Avrupa hayali yolunda denizde can veren mültecilerin cesetleri kilometrelerce uzaklıktan kıyıya vurmaya devam ediyor.

Muğla'nın Datça ilçesinde 3 gün önce biri erkek diğeri kadın olmak üzere iki mültecinin cesedi sahile vurmuştu. Bugünde Karaköy mahallesinde plajda ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Yapılan ilk incelemede cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Ceset, savcı ve jandarma işlemlerinin ardından Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Jandarma kıyıda başka ceset olma ihtimaline karşı Gereme, Karaköy sahilinde arama çalışması başlattı.

Öte yandan, sahile vuran üçüncü cesedin de Eylül ayı başında Bodrum'a bağlı Akyarlar Mahallesi Aspat mevkiinden Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na hareket eden 16 Suriyeli göçmenin bindiği botun batması sonucu kaybolan 4 kişiden biri olduğu tahmin ediliyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Datça Kıyısına Mülteci Cesetleri Vurmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fethiye'deki Konteyner Yangını Söndürüldü
    14:44 Fethiye'deki Konteyner Yangını Söndürüldü

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otel inşaatında çalışan işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Fethiye ve Seydikemer ilçesinden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın güçlükle söndürüldü. Yangın sırasında konteynerlerde işçilerin bulunmadığı belirlendi.

  • Antalya'da otomobilin çarptığı işçi hayatını kaybetti
    14:43 Antalya'da otomobilin çarptığı işçi hayatını kaybetti

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir otomobilin çarptığı belediye işçisi Gürkan Gençer hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
    14:43 İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Koçarlı için verdiği sözleri yerine getirecek
    14:43 Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Koçarlı için verdiği sözleri yerine getirecek

    Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediyenin çalışmalarını ve projelerini inceleyerek yeni bir Koçarlı'yı vatandaşlara sunmaya hazırlanıyor. Başkan Arıcı, seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmek için tüm personelle koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

  • İzmit'te market deposunda çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor
    14:39 İzmit'te market deposunda çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir marketin deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görülebiliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi ve ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir beyannamesi vermeyenlere çağrıda bulundu
    14:39 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir beyannamesi vermeyenlere çağrıda bulundu

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelir beyannamesi vermeyen 400 binden fazla mükellefin olduğunu açıkladı. Şimşek, beyanname vermeyenlere de çağrıda bulunarak, 'Pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz' dedi.

  • Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası
    14:39 Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası

    İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Dünya Bankası'nın Türkiye'ye verdiği kredi anlaşmasında tarım alanında 2028 yılına kadar 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro verilmesi şartının da yer aldığını açıkladı. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Tarım Bakanı'na sorduğunu ve bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karakaş, sosyal medya hesabından ilgili anlaşmaya dair belgeleri paylaştı.

  • Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi
    14:38 Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi

    Samsun'da yürütülen Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü personeli tarafından İlkadım ilçesindeki özel bir okulda etkinlik gerçekleştirildi. Programda, meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve akran zorbalığı gibi konular 160 öğrenciye anlatıldı. Etkinlikle öğrencilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri riskler konusunda bilinçlenmeleri hedeflendi ve etkinliğin ilerleyen dönemlerde devam edeceği belirtildi.


Advertisement