Datça - Şizofren Oğlunu Av Tüfeğiyle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Datça - Şizofren Oğlunu Av Tüfeğiyle Öldürdü

Datça - Şizofren Oğlunu Av Tüfeğiyle Öldürdü

Şizofren oğlunu av tüfeğiyle öldürdü (ek) ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Muğla'nın Datça İlçesi'nde, şizofreni hastası ve uyuşturucu bağımlısı oğlu 28 yaşındaki Mehmet A.'yı av tüfeğiyle karnından vurarak öldüren 59 yaşındaki Ömer L.A., adliyeye sevk edildi.

01.07.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şizofren oğlunu av tüfeğiyle öldürdü (ek)

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, şizofreni hastası ve uyuşturucu bağımlısı oğlu 28 yaşındaki Mehmet A.'yı av tüfeğiyle karnından vurarak öldüren 59 yaşındaki Ömer L.A., adliyeye sevk edildi. Emniyetteki ifadesinde oğlunun daha önce de eşi ve kendisine saldırdığını söyleyen Ömer L.A.'nın, olayın da ilk olarak akşam başladığını belirterek şunları söyledi:

"Dün akşam oğlum, teyzesinin yanında olan eşimi telefonla ısrarla arayarak eve gelmesini istedi. Oğlumun uyuşturucu krizi geçirdiğini görünce eşimi arayıp eve gelmemesini konusunda uyardım. 1-2 saat sonra oğlum sakinleşti. Bunun üzerine tekrar eşimi arayarak eve gelebileceğini söyledim. Bir süre sonra eşim eve geldi. Oğlum annesini görünce balkona sigara içmeye davet etti. Balkona çıkar çıkmaz, annesinin boynuna sarıldı. Boğazını sıkıp tekmelemeye başladı. Araya girerek kendisini güçlükle zapt ettim. Sonra içeri girdik. Oğlum sakinleşince, eşimle odamıza çekildik. Bir süre sonra başıma gelip beni dürterek uyandırdı. Benden 600 lira para istedi. Uyuşturucu alacağını söyledi. Tekrar tartıştık. Peşinden salona çıktım. Karşılıklı küfürleşme oldu. 'Sizi öldüreceğim. Keseceğim' diye tehditler savurdu. Ben kendisini sakinleştirmeye çalıştım. Ardından odama geçtim. Çok korkmuştum, salona çıkınca üzerime geldiğini görünce odada elime geçirdiğim av tüfeğiyle ateş ettim. Çok pişmanım. Böyle olmasını istemezdim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça - Şizofren Oğlunu Av Tüfeğiyle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gülay: Çok ama çok üzüldüm ..datçamızın sevilen insanlarıydı bir baba evkat katili olmasaydı keşke ama yapacak bir durum yok..surekli anne babasını dövüyordu..babasına başka çare bırakmadı ..annesi benim annemin sınıf arkadaşısdır.yazık oldu 0 0 Yanıtla

Advertisement