"Davetsiz Misafir" Ankaralı Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

"Davetsiz Misafir" Ankaralı Okurlarıyla Buluşuyor

"Davetsiz Misafir" Ankaralı Okurlarıyla Buluşuyor

Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri NT, 2014 Okur-Yazar Buluşmaları'na Turgay Başyayla ile Ankara'da devam ediyor.

11.01.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon ekranlarında gezi ve yemeği bir araya getiren "Davetsiz Misafir" Turgay Başyayla Ankara'da okurlarıyla buluşuyor. Program sürecinde yaşadıklarını "Davetsiz Misafir'in Lezzet Yolculuğu" isimli kitabında bir araya getiren Başyayla, Ankara Kızılay NT Mağazası'nda 12 Aralık Pazar günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında okurlarıyla buluşacak.

'Davetsiz Misafir'in kendisi için bir televizyon programı olmanın ötesine geçtiğini kaydeden Başyayla kitabındaki atmosferi şöyle anlatıyor: "Gittiğim her il, çektiğim her bölüm, sıktığım her el, tattığım her aş değiştirdi beni… İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir sunucudan Türkiye'min dört bir tarafında anaların, ağaların, bacıların sofralarına konuk olan 'Davetsiz Misafir'e dönüştüm. Ustalar ile etleri keserken, çıraklarla türküler söyleyip ocakların başında saatlerce kuzuların pişmesini beklerken, Anadolu kadının hamurlu ellerine suyu dökerken; anladım ki bu program artık bambaşka bir şey olmuştu benim için."

Okur-yazar buluşmaları devam edecek

NT Mağazacılık Kitap Kategori Müdürü Yılmaz Şimşek, Davetsiz Misafir'le geniş kitlelere ulaşan Turgay Başyayla'nın kitabını Ankaralı okurlarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, kitapseverlerin gönül misafiri olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Davetsiz Misafir' Ankaralı Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement