Davulcular Vali Bahşişini Yerden Ağızlarıyla Aldı - Son Dakika
Güncel

Davulcular Vali Bahşişini Yerden Ağızlarıyla Aldı

Tokat'ta turizm haftası kapsamında düzenlenen programda davul gösterisi yapan iki kardeş, Vali Mustafa Taşkesen'in verdiği bahşişi yerden şov yaparak ağızlarıyla aldı.

15.04.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta turizm haftası kapsamında düzenlenen programda davul gösterisi yapan iki kardeş, Vali Mustafa Taşkesen'in verdiği bahşişi yerden şov yaparak ağızlarıyla aldı.

Turizm haftası nedeniyle 11 ilçe tarafından Cumhuriyet meydanına stant kuruldu. İlçe Kaymakamlık ve Belediyeler tarafından hazırlanan stantlarda yöresel eserler ve ürünler sergilendi. Program, Artvin Arhavi Halk Oyunları ekiplerinin gösterisi ile başladı. Ardından Tokat yöresine ait 'ellik' oyunu çalındı. Programa katılan Vali Mustafa Taşkesen, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 'ellik' oyununu oynayan halk oyunları ekiplerinin arasına girerek bir süre eşlik etti. Daha sonra Vali Mustafa Taşkesen, kurulan stantları gezerek bilgi aldı.

İKİ KARDEŞTEN DAVUL GÖSTERİSİ

Erbaa ilçesi stantında kendisine ikram edilen tatlı ile dolmanın tadına bakan Vali Taşkesen'e, Erbaa'dan gelen İsmail ve Ahmet Bolat kardeşler davul gösterisi yaptı. İki kardeşin davul gösterisi sırasında bahşiş istemesi üzerine Vali Taşkesen, koruması aracılığıyla 30 TL verdi.

İsmail ve Ahmet Bolat kardeşler, verilen bahşişin yere bırakılmasını istedi. Korumalar tarafından bırakılan 10 ve 20 TL'yi Bolat kardeşler davul şov yaparak yerden ağzı ile aldı. Çevredeki vatandaşların alkışlarını toplayan İsmail ve Ahmet Bolat kardeşler, Vali Taşkesen ile fotoğraf çektirdi. 33 yaşındaki Ahmet Bolat, baba mesleği dolan davulcukta yere bırakılan parayı almanın kendilerine has bir özellik olduğunu söyledi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davulcular Vali Bahşişini Yerden Ağızlarıyla Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement