Davutlar'ın Eski Belediye Başkanı Tuna'yı Vuran Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Davutlar'ın Eski Belediye Başkanı Tuna'yı Vuran Zanlı Yakalandı

Davutlar\'ın Eski Belediye Başkanı Tuna\'yı Vuran Zanlı Yakalandı

Kuşadası’na bağlı Davutlar’ın eski belediye başkanı ve CHP Kuşadası İlçe Başkan Yardımcısı Adem Tuna’yı silahla yaralayan şüpheli İstanbul’da operasyonla yakalandı.

12.02.2015 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'na bağlı Davutlar'ın eski belediye başkanı ve CHP Kuşadası İlçe Başkan Yardımcısı Adem Tuna'yı silahla yaralayan şüpheli İstanbul'da operasyonla yakalandı.

30 Eylül 2014 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve ölümden dönen Adem Tuna'yı silahla yaraladığı iddia edilen şüpheli Şaban E.'yi (28) 4,5 aydır adım adım takip eden Kuşadası polisi, zanlının İstanbul'da bir evde saklandığını belirledi. Kuşadası'ndan İstanbul'a giden Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kuşadası'nı sarsan Adem Tuna saldırısıyla ilgili zanlıyı saklandığı evde kıstırdı ve saat 18.00 sıralarında operasyonla eve girerek zanlı Şaban E.,'yi gözaltına aldı. Önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlı Şaban E. buradaki işlemlerin ardından Kuşadası'na götürüldü.

DAVUTLAR MEYDANI'NDA VURULMUŞTU

Büyükşehir Yasasının ardından mahalleye dönüşen Davutlar beldesinde Anavatan Partisi'nden iki dönem belediye başkanlığı yapan Adem Tuna, 30 Eylül 2014 tarihinde Davutlar'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralanmıştı. Kuşadası'na bağlı Davutlar Meydanı'nda meydana gelen olayda halen CHP Kuşadası ilçe başkan yardımcısı görevini yürüten Adem Tuna, park halindeki otomobiline binmek üzereyken, arkasından yaklaşan bir kişi, tabancayla sekiz el ateş açmış, saldırgan kaçarken, üç kurşun isabet eden Tuna karnından, bacağından ve elinden yaralanmıştı. Önce ambülansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Adem Tuna, karaciğerindeki sorun ve daha önce kalp ameliyatı geçirip, pil takılı olduğu için ilk acil olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda kalan ve ölümden dönen Adem Tuna, yoğun geçen ameliyatların ardından 2 ay sonra taburcu edilmişti.

CHP İLÇE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPIYORDU

Kuşadası'na bağlı daha önce belde olan ve mahalleye dönüşen Davutlar'da iki dönem ANAP'tan belediye başkanlığı yapan Adem Tuna daha sonra CHP'ye geçmişti. Halen CHP Kuşadası ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olarak görev yapan Adem Tuna'ya yönelik silahlı saldırı sadece Kuşadası'nda değil tüm Aydın'da büyük yankı uyandırmış ve tepki çekmişti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Davutlar'ın Eski Belediye Başkanı Tuna'yı Vuran Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement