Davutoğlu Ulus'un Durumunu Eleştirdi, Melih Gökçek Alkışladı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu Ulus'un Durumunu Eleştirdi, Melih Gökçek Alkışladı

Başbakan Davutoğlu'nun "Ulus'un artık ulusumuza layık hale gelmesi lazım" diyerek Ankara'ya yönelik eleştiriler yöneltmesini Melih Gökçek de alkışlamak zorunda kaldı.

06.01.2016 13:28  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da düzenlenen törendeki konuşmasına dün Balıkesir'in Ayvalık ve İzmir'in Dikili ilçelerinde yaşanan ve 20′den fazla göçmenin ölümüyle sonuçlanan bot facialarını değerlendirerek başlayan Davutoğlu "Bunun vebali Birleşmiş Milletler başta olmak üzere uluslararası toplumun üstünedir. Bunun vebali Rusya başta olmak üzere Suriye için atılan adımları veto eden ülkelerdedir" dedi.

ULUS'UN DURUMUNU ELEŞTİRDİ

Başbakan Davutoğlu Uluslararası toplumu eleştiren sözlerinin ardından programa ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara Ulus semtinin şuan ki halini eleştiren Davutoğlu "Ulus'un artık ulusumuza layık hale gelmesi lazım." diye konuştu.

"HİÇ DE ANKARA'NIN HAKETTİĞİ DURUMDA DEĞİL"

Davutoğlu "Ankara'da yaşayan ya da gezmeye gelen çocuklarımız için doya doya öğrenmenin keyfine varacakları mekanlar yapıyoruz. Mobilyacılık sektörünün kalbi Ankara'da atacak. Ankara, bir sanayi şehri, ticaret merkezi, ihracat yapan bir merkez, verimli topraklarıyla bir tarım şehri. Ankara'yı bir başkent olarak yükseltirken bir kavşak şehir olarak kalkınmasına önem veriyoruz. İnanıyorum ki belediye, Ulus'u senelerdir beklenen şekilde hüveyitine kavuşturacak. Ulus'un beklemeye tahammülü kalmamıştır. Hiç de Ankara'nın hak ettiği bir durumda değildir. Ulus'un artık ulusumuza layık hale gelmesi lazım. Ankara'nın birinci önceliği bu olmalıdır. TBMM'nin mekanıdır. Keza, Ankara'nın biraz köşede kalmış gibi görünen tarihi merkezi Ankara Kalesi, Türkiye'nin en zengin kültürel mirasını gelişmemiş dokusunu yenileyeceğiz. Ankara Kalesi de herkesin görmek istediği tarihi yer olacak" dedi.

DAVUTOĞLU ELEŞTİRDİ GÖKÇEK ALKIŞLADI

Davutoğlu'nun eleştirilerine Ankara'yı 21 yıldır yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de alkışlarıyla destek verdi.

Davutoğlu Ulus\'un Durumunu Eleştirdi, Melih Gökçek Alkışladı

Son Dakika Güncel Davutoğlu Ulus'un Durumunu Eleştirdi, Melih Gökçek Alkışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • insan: Melih gökçek gemis geçmis en Ünlü yalaka kisisizlikte yagcilikta önde gideni 28 1 Yanıtla
  • yul: Yani sizin hic bir sucunuz yok suriye yi o hale getiren bir zat abin dir evet erdoganin ta kendisidir israilin filistinlere yaptigini simdi siz kurtlere yapiyorsunuz 18 5 Yanıtla
  • alican: yalaka melih gökçek 11 4 Yanıtla
  • misafir: adamda yuz yokki alkisliyor 11 3 Yanıtla
  • edebiyatçı: insan mal olunca boyle oluyor işte. daha acısı ise bunlar tarafından yönetilmek :) 10 2 Yanıtla
  • insan: Arkadaslar biraz sükünet küçük eniste konusuyor 10 2 Yanıtla
  • coban: Bu medya tayip beyden korkuyorlar acaba niye 6 5 Yanıtla
  • süvari: Bi alay şak şakci. Bunlar hergun boş boş konuşur, karsisindakilerde mecburiyetten alkışlar. Konuşmayla da bir şeyler çözülse barı. Hergun biraz daha sıkıntılı geçiyor. 4 4 Yanıtla
  • tolga yazzz: buyuksun başkan 3 4 Yanıtla kölnlü.: kukla yalaksi.tolga 2 5
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement