Davutoğlu: Avrupa Değerleri Uyumlu Politika Takip Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Avrupa Değerleri Uyumlu Politika Takip Ediyoruz

Davutoğlu: Avrupa Değerleri Uyumlu Politika Takip Ediyoruz

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya'nın Taşkent İlçesi'nden Bozkır'a geçti.

20.03.2014 16:59  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim ÖNCESİ PROVOKASYON

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya'nın Taşkent İlçesi'nden Bozkır'a geçti. Burada düzenlenen mitingde konuşan Bakan Davutoğlu, Niğde'deki saldırıya değindi.

Davutoğlu, "Şimdi gelirken 3 güvenlik görevlimizin şehit olduğu haberi aldık. Allah onlara rahmet eylesin. Bilsinler ki, özellikle bu seçim öncesinde provokasyon yapmak isteyenler bilsinler ki, bu toprakların sahipleri hiçbir zaman bu tür provokasyonlara izin vermeyecek. Bu vatanın her zaman savunucuları olarak her yerde başı dik bir şekilde, bu ülkeyi ebediyete kadar, hür ve özgür kılmak için her türlü mücadeleyi verecekler. 30 Mart seçimleri bunun için önemli" diye konuştu.

Miting alanındakilerin 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganı atması üzerine Davutoğlu, "Şehitler ebedi yaşarlar. Bu aziz vatan ise hiç bir şartta Allah'ın izniyle bölünmez. Son 12 yıl içinde öylesine mesafeler alındı ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti, bütün dünyada öylesine bir kudrete ulaştı ki, bunu çekemeyenler olacak. Bunu durdurmak isteyenler olacak. Bunun önüne engel koymak isteyeler olacak. Ama Bozkırlılardan güç alan bizler hiçbir engeli tanımayacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Avrupa Değerleri Uyumlu Politika Takip Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement