Davutoğlu Cuma Namazını Ulu Cami'de Kıldı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu Cuma Namazını Ulu Cami'de Kıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Davutoğlu'nun cuma namazı için camiye girişi-çıkışı Vatandaşların sevgi gösterisi Başbakan Davutoğlu, Mardin'de Başbakan Davutoğlu, "Terörle Mücadele Eylem Planı"nı açıklamasının ardından, cuma namazını Mardin Ulu Cami'de kıldı Cuma hutbesini okuyan Diyanet İşleri Başkanı Görmez: "Bu mübarek mekanlarda bu şehirlerde, eli kalem tutacak nice çocuklar, nice gençler nasıl olurda kendi milletine, kendi annesine, kendi babasına, kendi vatanına çukurlar kazarak, oralara bombalar yerleştirerek, o şehirleri tahrip edebilir?

05.02.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Davutoğlu'nun cuma namazı için camiye girişi-çıkışı

Vatandaşların sevgi gösterisi Başbakan Davutoğlu, Mardin'de

Başbakan Davutoğlu, "Terörle Mücadele Eylem Planı"nı açıklamasının ardından, cuma namazını Mardin Ulu Cami'de kıldı

Cuma hutbesini okuyan Diyanet İşleri Başkanı Görmez:

"Bu mübarek mekanlarda bu şehirlerde, eli kalem tutacak nice çocuklar, nice gençler nasıl olurda kendi milletine, kendi annesine, kendi babasına, kendi vatanına çukurlar kazarak, oralara bombalar yerleştirerek, o şehirleri tahrip edebilir? Bütün bunlarda her birimizin sorumluluğu yok mudur? Biz her birimiz, mümin olarak üzerimize düşen vazifeleri yerine getirebildik mi? Hep birlikte bunun üzerinde düşünmek zorundayız"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Terörle Mücadele Eylem Planı"nı açıklamasının ardından, cuma namazını Mardin Ulu Cami'de kıldı.

Davutoğlu, beraberindeki bakanlarla kent merkezindeki Ulu Cami'ye geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in kıldırdığı cuma namazı sonrası Başbakan Davutoğlu, çıkışta vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Vatandaşlar, "Mardin seninle gurur duyuyor", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Dik dur eğilme Mardin seninle" sloganları atarak, tekbir getirdi.

Eski Mardin Çarşısı'nı da gezen Davutoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, oyuncak dağıttığı çocukları sevdi.

Davutoğlu Cuma Namazını Ulu Cami\'de Kıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu Cuma Namazını Ulu Cami'de Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement