Davutoğlu, Erdoğan'ın Yolunda İlerleyecek - Son Dakika
Yerel

Davutoğlu, Erdoğan'ın Yolunda İlerleyecek

Davutoğlu, Erdoğan\'ın Yolunda İlerleyecek

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Ahmet Davutuğlu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda ilerleyeceğini söyledi.

23.08.2014 13:20  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, genel başkan ve başbakan adayı Ahmat Davutuğlu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda ilerleyeceğini söyledi.

Fikret Yeni, düzenlediği basın toplantısında AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu, kendisine güvenip destek olanları da bugüne kadar hiç mahçup etmediğini söyledi. Partisinin kurulduğu 2001 yılında ülkenin her alanda mahrumiyetler ve krizler içinde olduğunu hatırlatan Fikret Yeni, "Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının 'Yapılamaz' dediği birçok büyük icraati gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik" dedi.

AK Parti'nin ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattığına değinen Başkan Yeni, "Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitti. Ekonomimiz büyüdü. Türkiye ilklerle tanıştı. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal desteklere kadar her alanda milletin refahını yükselttik. Bu 12 yıl içerisinde birçok kumpaslar kuruldu, engeller çıkarıldı, darbe teşebbüsleri oldu. Biz, milletimizin gücüne dayanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık. Demokrasimizi güçlendirmeye, her türlü vesayeti kaldırmaya, hak ve özgürlükleri genişletmeye sürekli devam ettik. Milletimizin bize verdiği emaneti asla yere düşürmedik" şeklinde konuştu.

Başkan Fikret Yeni, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Başbakanımız ve Genel Başkanımızın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilmesi ile Yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılmıştır. 27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir.Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti; birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir. 1. Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Davutoğlu, Erdoğan'ın Yolunda İlerleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement