Davutoğlu Esad Şam'dayken Mülteciler Dönmez -3 - Son Dakika
Ekonomi

Davutoğlu Esad Şam'dayken Mülteciler Dönmez -3

Davutoğlu Esad Şam\'dayken Mülteciler Dönmez -3

Davutoğlu Esad Şam'dayken mülteciler dönmez -Mülteciler krizi Suriye ve Ortadoğu'da çıkan krizin bize yansımasıdır Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Almanya Başbakanı Angela Merkel, baş başa görüşmelerinin ardından Türkiye-Almanya Hükümetlerarası İstişare Toplantısı'na başkanlık etti.

22.01.2016 20:21  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Davutoğlu Esad Şam'dayken mülteciler dönmez

-Mülteciler krizi Suriye ve Ortadoğu'da çıkan krizin bize yansımasıdır

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Almanya Başbakanı Angela Merkel, baş başa görüşmelerinin ardından Türkiye-Almanya Hükümetlerarası İstişare Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantıların ardından iki lider düzenledikleri ortak basın toplantısında konuştu.

Başbakan Davutoğlu, Sultanahmet'teki saldırının sorumluları mutlaka cezalandırılacak. Berlin'de tarihi bir adım attık. Türkiye ve Almanya arasındaki işbirliği sürecek. Türkiye-AB ilişkileri yeni bir ivme kazanacak. Risk ve tehditler karşısında da Türkiye ve Almanya omuz omuzadır. Terörle mücadele konusuna ortak bir işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Suriye'den gelen mültecileri barbar bir rejimden kaçan masumlar olarak görüyoruz. Mülteciler krizi Suriye ve Ortadoğu'da çıkan krizin bize yansımasıdır. Esad Şam'dayken mülteciler dönmez dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Davutoğlu Esad Şam'dayken Mülteciler Dönmez -3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement