Davutoğlu ile Musul Rehinesi Arasında Duygulandıran Bayrak Sohbeti - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu ile Musul Rehinesi Arasında Duygulandıran Bayrak Sohbeti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Musul rehinesi Mesut Taşkıran'ın düğün törenine katıldı. Alkışlarla karşılanan Davutoğlu'nun Taşkıran ile bayrak konuşması duygulandırdı.

27.09.2014 15:17  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir'e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Musul rehinesi Mesut Taşkıran'ın düğün törenine katıldı. Alkışlarla karşılanan Davutoğlu'nun Taşkıran ile bayrak konuşması duygulandırdı.

MUSUL REHİNESİNİN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ahi Meydanında düzenlenen devlet töreninin ardından öğle namazını Ahi Evran-ı Veli'nin de türbesinin bulunduğu Ahi Evran Camiinde kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğle yemeğini Ağalar Konağında yedi. Davutoğlu daha sonra Kent Park'ta Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen Musul rehinesi Mesut Taşkıran'ın düğün törenine katıldı. Düğün töreni öncesi konuşan Mesut Taşkıran ile Hazal Çağlar, evlendikleri için mutlu olduklarını belirterek, Başbakan Davutoğlu'nun düğün törenlerine katılmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.

DUYGU DOLU BAYRAK DİALOGU

Mesut Taşkıran, atletinden yaptığı Türk Bayrağını Başbakan Ahmet Davutoğluna hediye ederken Başbakan, "Elinle emeğinle yaptığın koruduğun bu bayrağı sana yeniden hediye ediyorum ki sen o bayrağı nesilden nesile ulaştır" şeklinde konuştu.

ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Kalabalık bir kortejle düğünün yapıldığı Kent Park'ta bulunan Kocatepe 1949 adlı salona geçen Başbakan Davutoğlu Eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyet, alkışlarla karşılandı. Başbakan Davutoğlu'nun salona girmesinin ardından genç çift yapılan anons ile salona davet edildi.

ŞAHİTLİK YAPTI

Çiftin nikahını kıymak için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çağrılırken; Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve milletvekilleri şahitlik yapmak üzere çağrıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Allah bu aileye öyle bir rızık versin ki inşallah bütün Türkiye'yi ağırlayacak rızka kavuşursunuz. Yavuklu iken ayrıldınız, inşallah Allah bir daha ayırmasın. Ela bebek de burada ama uyudu. Düğün bütün Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlı mübarek etsin" dedi. Evlilik cüzdanını Hazal Çağlar'a veren Başbakan Davutoğlu, "Emanetine sahip çıkacağından eminiz." dedi.

Davutoğlu ile Musul Rehinesi Arasında Duygulandıran Bayrak Sohbeti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu ile Musul Rehinesi Arasında Duygulandıran Bayrak Sohbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet ali: Gelinin bu derece açık olması nezaket kurallarını aşmıştır diye düşünüyorum. Empati duygusunun zayıf olduğunun göstergesi olmuştur. İyi olmamış zannediyorum. 1 4 Yanıtla

Advertisement