Davutoğlu, Konsolosluk Görevlisinin Düğününe Katılacak - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Konsolosluk Görevlisinin Düğününe Katılacak

Davutoğlu, Konsolosluk Görevlisinin Düğününe Katılacak

Başbakan Davutoğlu, IŞİD tarafından Musul'da rehin alındıktan sonra Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden Mesut Taşkıran'ın düğün törenine katılacak.

26.09.2014 16:37  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütü IŞİD tarafından Musul'da rehin alındıktan sonra Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden Mesut Taşkıran'ın düğün törenine katılacak.

Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mesut Taşkıran ile Hazal Çağlar çiftinin düğün töreni yarın Kent Park'ta 14.30'da gerçekleştirilecek.

Ahilik Kutlamaları kapsamında şehre gelecek Başbakan Davutoğlu da düğün törenine katılacak.

Taşkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurtarıldıktan sonra Ankara'ya döndüğü uçakta Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan düğününe gelmesi için söz aldığını belirtti.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Taşkıran, "Sayın Başbakanımızı uçakta düğünümüze davet etmiştim. O da bizi kırmadı, yarın gelecek. Başbakanımız, Valimiz, Belediye Başkanımızla mutlu bir gün yaşayacağız. Bütün herkesi düğünümüze davet ediyoruz" dedi.

Öte yandan düğüne Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Abdülkadir Akgül'ün katılacağı öğrenildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Konsolosluk Görevlisinin Düğününe Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement