Davutoğlu, Lise Arkadaşının Esenyurt'taki Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Lise Arkadaşının Esenyurt'taki Cenaze Törenine Katıldı

Davutoğlu, Lise Arkadaşının Esenyurt\'taki Cenaze Törenine Katıldı

Başbakan ahmet Davutoğlu, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İstanbul Erkek Lisesi'nden yakın arkadaşı psikiyatri uzmanı Özgür Bozkurt İnan'ın Esenyurt'taki cenaze defin törenine katıldı.

04.12.2014 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan ahmet Davutoğlu, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İstanbul Erkek Lisesi'nden yakın arkadaşı psikiyatri uzmanı Özgür Bozkurt İnan'ın Esenyurt'taki cenaze defin törenine katıldı.

Aynı zamanda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un danışmanı Göktürk İnan'ın kardeşi olan Özgür Bozkurt İnan için Ataköy Yeşilköy Camii'nde cenaze namazı kılındı. Başbakan Davutoğlu buradaki törene katılamadı. Özgür Bozkurt İnan'ın cenazesi, ardından Esenyurt İstiklal Mezarlığı'na defnedildi.

BAŞBAKAN MEZARLIĞA GİTTİ

Camideki törene katılamayan Başbakan Davutoğlu, mezarlığa erken gitti. Davutoğlu, mezarlıkta bir süre İnan'ın cenazenin gelmesini bekledi. Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi sırasında mezarlıkta bulunan Başbakan Davutoğlu, lise arkadaşının mezarına toprak attı, daha sonra İnan'ın yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Cenaze defin töreninde, Davutoğlu'nun yanı sıra Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de hazır bulundu.

Mezarlıktan ayrıldıktan sonra aracından inerek Esenyurt 'ta caddede vatandaşları selamlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, çocuklara oyuncak verdi. Davutoğlu, evinin camından çocuğuyla kendisini selamlayan bir kadına, Allah bağışlasın diye seslendi.

Davutoğlu, daha sonra Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Lise Arkadaşının Esenyurt'taki Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement