Davutoğlu, Makedonya Başbakanı Gruevskı'yi Resmi Törenle Karşıladı - Son Dakika
Politika

Davutoğlu, Makedonya Başbakanı Gruevskı'yi Resmi Törenle Karşıladı

Davutoğlu, Makedonya Başbakanı Gruevskı\'yi Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, göreve gelmesinin ardından ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski’yi resmi törenle karşıladı.

17.09.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, göreve gelmesinin ardından ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski'yi resmi törenle karşıladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski'yi Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşıladı. Törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Konuk Başbakan, iki ülkenin milli marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını Türkçe 'Merhaba asker' diyerek selamladı. Davutoğlu ve Makedonya Başbakanı Gruevski, törenin ardından basın mensuplarına poz verdi.

Davutoğlu'nun Makedonya Başbakanı Gruevski ile başbaşa ve heyetlerarası yapacağı görüşmeler sonrası ortak basın toplantısı düzenlenecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Davutoğlu, Makedonya Başbakanı Gruevskı'yi Resmi Törenle Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

  • Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor
    11:01 Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor

    Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesinin ardından 1 tanık dinlendi. Cumhuriyet savcısı, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini ve firari 3 sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti. Firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • CHP'li Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline Zorunlu Miting Katılımını Eleştirdi
    10:56 CHP'li Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline Zorunlu Miting Katılımını Eleştirdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının açılış töreni adı altında gerçekleştireceği mitinge, belediye personelinin katılımının zorunlu tutulması CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk tarafından eleştirildi. Öztürk, CHP'nin belediyeyi kazandığında böyle bir dayatmanın olmayacağını belirtti ve her personelin siyasi görüşünün emeğinin önüne geçemeyeceğini vurguladı.

  • Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday
    10:51 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin Döğüşbelen Mahallesi'nde muhtarlık yarışında, aday Ümran Kabaağaç ve aza adayları köyün üretici kadınlarından oluşuyor. Adaylar, köylerine 20 yıl önce verilmiş kooperatif hakkının aktif hale getirilmesini istiyor ve kadınların gücünün her alanda gösterilmesini amaçlıyor.

  • AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gençlerden yerel seçimlerde destek istedi
    10:49 AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gençlerden yerel seçimlerde destek istedi

    AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Türkiye'nin 81 ilindeki gençlere seslenerek, yerel seçimlerin gençleri en çok etkilediğini vurguladı. İnan, gençlerin belediye yönetimlerinde verilecek kararda birlikte hareket etmelerini ve AK Parti belediyeciliğini tercih etmelerini istedi. Ayrıca, bazı şehirlerin geriye gittiğini ve gençlerin hayatını kolaylaştıracak alanlara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

  • Elazığ'da Okul Önü Denetimleri Sürüyor
    10:47 Elazığ'da Okul Önü Denetimleri Sürüyor

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan okul önü denetimleri devam ediyor. Çocukların güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için okul çevrelerinde şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde çalışmalar yapılıyor.

  • Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Elmalı Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi
    10:47 Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Elmalı Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi

    Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Elmalı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı ve vatandaşların karşılamasından memnun olduğunu ifade etti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Mahallesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu
    10:47 Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Mahallesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karahasanlı Mahallesi'nde geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı düzenledi. Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşarak hizmet destanları yazmayı diledi.

  • BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Bursa'da Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    10:46 BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Bursa'da Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa'da iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu. Alfatlı, BBP teşkilatlarının Cumhur İttifakı'na tam destek verdiğini belirtti ve terör örgütünün siyasi uzantılarıyla yapılan seçim işbirliklerine karşı vatandaşlardan 'dur' demelerini talep etti.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Roman Yurttaşları Ziyaret Etti
    10:44 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Roman Yurttaşları Ziyaret Etti

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Tepecik bölgesinde yaşayan Roman yurttaşları ziyaret etti. Tugay, eşit ve adil hizmet sözü verdi ve Romanların kaderini değiştirmek için çaba göstermeleri gerektiğini belirtti.

  • AK Parti Oltu'da iftarda buluştu
    10:40 AK Parti Oltu'da iftarda buluştu

    AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen proje tanıtımı ve iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programda, Oltu'ya yapılacak olan önemli projeler tanıtıldı ve iftar yapıldı. Program sonunda teşekkür edildi.


Advertisement