Davutoğlu: Sare Hanım 35 Yıl Önce Anestezi Yaptı, Hala Uyuşuğum - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Sare Hanım 35 Yıl Önce Anestezi Yaptı, Hala Uyuşuğum

Başbakan Davutoğlu, emekli bir anestezi uzmanıyla arasında geçen diyalogda "Sare Hanım 35 yıl önce bana anestezi yaptı, o günden bugüne uyuşuğum" dedi.

22.06.2015 10:31  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Darülaceze sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında Başbakan Davutoğlu'nun, eşi Sare Davutoğlu'na yaptığı iltifatlar Darülaceze sakinlerini güldürdü.

"ONLARCA ANNEM, ONLARCA BABAM VAR"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Darülaceze sakinleriyle dün akşam iftarda bir araya geldi. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Darülaceze'ye gelen Davutoğlu'na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci eşlik etti. Darülaceze sakinleriyle iftar sofrasında buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmada, "Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Sizlere hizmet etmek, sizlerin bu kurumda en iyi şekilde rahat etmenizi sağlamak için elimizden geleni yapmak biçim bizim için en büyük vazife, en şerefli görevdir. Hepimiz sizler nezdinde kendi annemizi, kendi babamızı görüyoruz. Ben hem annesini, hem babasını kaybetmiş bir evladınız olarak buraya gelip elinizi öptükten sonra eminim ki artık onlarca annem, onlarca babam var. Eminim arkamızdan bizlere dua etmeye devam edeceksiniz. Bu kapıdan giren herkes sizlerden aldığı bu irfan dersiyle sanki bir üniversiteyi bitirmiş, ders almış gibi burayı terk eder. Sizler yürüyen hayatsınız, yaşayan tecrübesiniz, bu şehrin manevi mimarlarısınız. Allah sizlere uzun versin, sizlere hizmet etmeyi hep bize nasip etsin" dedi.

"SİGARA ZARAR VERİYOR MU?"

Ardından bahçeye çıkan Davutoğlu, tavla oynayan yaşlı vatandaşların yanına geldi. Davutoğlu, tavla oynarken sigara içen Darülaceze sakinine, "Sigara zarar vermiyor mu?" diye sordu.

"KANDIRDI BENİ, HALA KANDIRIYOR"

Ziyaret sırasında bazı Darülaceze sakinleri, Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na şiirler okudu. Yaşlı bir kadın ise Sare Davutoğlu'nu gösterip Başbakan Davutoğlu'na, "O kandırdı seni" dedi. Yaşlı kadının sözleri Davutoğlu'nu güldürdü. Başbakan Davutoğlu ise yaşlı kadına, "O kandırdı beni, peşimden koştu. Kandırdı beni, hala kandırıyor. Allah ayırmasın. Beni bir gün kandırdı, bir baktım ki nikah salonundayız. İyi ki kandırmış" dedi. Yaşlı kadın daha sonra Davutoğlu'na, "Bir defterde resmin var. Çok yaşlı çıkmışsın" dedi.

"O GÜNDEN BUGÜNE UYUŞUK DURUYORUM"

Davutoğlu ziyaret sırasında kısa boylu bir kadınla fotoğraf çektirmek için de diz çöktü. Ardından emekli bir anestezi uzmanını kaldığı odada ziyaret eden Davutoğlu'nun, "Sare Hanım kadın doğum uzmanı ama bana anestezi yaptı 35 yıl önce, o günden bugüne uyuşuk duruyorum" sözleri güldürdü.

Yaklaşık 3 saat süren ziyaretin ardından Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu Darülaceze'den ayrıldı.

Davutoğlu: Sare Hanım 35 Yıl Önce Anestezi Yaptı, Hala Uyuşuğum
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Sare Hanım 35 Yıl Önce Anestezi Yaptı, Hala Uyuşuğum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • eski akpli: adamın dibi ya 40 8 Yanıtla
  • CuDi: Zaten hep uyuşuksun tipinden beli kukla ahmet 9 16 Yanıtla
  • Eren K: Bu küçük eniştenin akıl yaşı 5 :)) 12 6 Yanıtla
  • Abbas: Kafan uyuşmuş belli hiçbir şeyi görememediğine göre 4 13 Yanıtla
  • ak: belli tipe bak 5 11 Yanıtla
  • Sivridil: Sen sade hanimin değil seçmenin 7 haziranda yaptığı anasteziye bak 12 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: MAŞAALLAH YAPTIĞINIZ İŞLERDEN VE DÜŞÜNCE YAPINIZDAN BELLİ KAFANIZDAKİ UYUŞUKLUK DOĞRU DÜŞÜNCE ÜZERİNDESİN SARE HANIM BAYAĞI BİR KAÇIRMIŞ ANESTEZİYİ... 4 10 Yanıtla
  • emrecan: yahuu küçük eniştee harbi alem adamsınn:D:D: 12 2 Yanıtla
  • karadeniz: ADAMSIN DAVUTOĞLU HOCA 10 3 Yanıtla
  • baros: Adam gibi adamsın ama yanlış adamlarla yanlış partidesin Sayın Başbakanım 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement