Davutoğlu, Serbest Kalan Rehinelerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Serbest Kalan Rehinelerle Bir Araya Geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'ya giderek IŞİD tarafından kaçırılan rehinelerle buluştu. Davutoğlu, haberi alır almaz şükür namazı kıldığını söyledi.

20.09.2014 09:59  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD tarafından rehin alınan Musul Başkonsolosu ile beraberindeki 48 kişi 101 gün sonra bu sabah serbest kaldı. Başbakan Davutoğlu, Bakü'deki programını yarıda keserek rehinelerle görüşmek üzere Şanlıurfa'ya geldi. Davutoğlu, ilk haberi aldığında şükür namazı kıldığını söyledi.

EN KÜÇÜK REHİNEYLE KUCAKLAŞTI

Rehinelerle havaalanında bir araya gelen Davutoğlu, vatandaşlarla tek tek kucaklaştı, en küçük rehineler Kuzey ve Ela ile yakından ilgilendi.

"İKİ BAYRAM YAPACAĞIZ DEMİŞTİM ALLAH NASİP ETTİ"

GAP Havalanı VIP salonda rehinelerle tek tek tokalaşan Başbakan, "Devletinize güvendiniz, hükümetinize ve bizlere güvendiniz, biz de size güvendik. İki bayramı birden yapacağız. Yine bayramdan önce bir bayram yapacağız inşallah demiştim, Allah nasip etti yaptık. Allah sizi bir daha ailelerinizden ayırmasın. Siz bizim kahramanımızsınız" diye konuştu.

ŞÜKÜR NAMAZI KILDI

Davutoğlu ayrıca, 49 Türk'ün serbest kalmasıyla ilgili ilk haberi aldığında şükür namazı kıldığını da sözlerine ekledi.

SARE DAVUTOĞLU ELA'YI KUCAĞINA ALDI

Davutoğlu, aprondaki uçağa rehinlerle yürüyerek gitti. Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, uçağa kadar en küçük rehine Ela Ercan'ı kucağında taşıdı.

ÖZEL UÇAKLA ANKARA'YA HAREKET ETTİLER

Şanlıurfa GAP Havaalanında serbest kalan rehinelerle bir araya gelen Davutoğlu, daha sonra rehineleri özel uçağı "TUR" ile Ankara'ya hareket etti.

Rehin alınanları, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda aileleri karşılayacak.
Davutoğlu, Serbest Kalan Rehinelerle Bir Araya Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Serbest Kalan Rehinelerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • 3 silahşör: YOK CANIM IŞİD BIRAKMAMIŞ. . ERDOĞAN, HAKAN FİDAN VE DAVUTOĞLU 100 GÜNDÜR MUSUL-BAĞDAT ÇÖLLERİNDE SİPER KAZIP PUSUYA YATMIŞLARDI. SONRA FIRSATINI BULUP KILIÇLARIYLA IŞİD'İN ÜZERİNE GİTTİLER. ONLARCASINI KILIÇTAN GEÇİRDİKTEN (CÜNEYT ARKIN GİBİ) SONRA REHİNELERİ ATLARA BİNDİRİP DÖRT NALLA URFA'NIN YOLUNU TUTTULAR. 57 4 Yanıtla cumali: yuru be kım tutar senı zıya 0 0 : SAÇMALAMA. 0 0
  • mesudesa: YOK CANIM IŞİD BIRAKMAMIŞ. . ERDOĞAN, HAKAN FİDAN VE DAVUTOĞLU 100 GÜNDÜR MUSUL-BAĞDAT ÇÖLLERİNDE SİPER KAZIP PUSUYA YATMIŞLARDI. SONRA FIRSATINI BULUP KILIÇLARIYLA IŞİD'İN ÜZERİNE GİTTİLER. ONLARCASINI KILIÇTAN GEÇİRDİKTEN SONRA (CÜNEYT ARKIN GİBİ) REHİNELERİ ATLARA BİNDİRİP DÖRT NALLA URFA'NIN YOLUNU TUTTULAR. 21 3 Yanıtla reis: Kuşbeyinli üzülmüşsün sanki bırakıldık larına 0 0
  • MUSTAFA: BAŞTA CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN. 11 10 Yanıtla ali: he koyun he:)))))) 0 0
  • hasan: alın size bir sahte başarı daha. paranın satın alamayacağı hiç birşey yok demekki. paran varsa gerçek müslümansın ve başarılısın. 11 9 Yanıtla
  • ölüm var: çatlayın patlayın sag salım geldıler gezızekalılar patlıyorlar bakarmısın yorumlara hepsı cXhıl partısı chp nın elemanları inadına AKP inadına RECEP TAYYIP ERDOGAN 14 4 Yanıtla
  • 1453 kartalları: GEZİ ZEKALILAR ÇAPULCU HAİNLER YASTA. . . . ZAVALLI EZİKLER 9 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement