Davutoğlu, Taşkentlilerin Bayramlaşma Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Taşkentlilerin Bayramlaşma Programına Katıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Taşkentliler derneği ve vakfının bayramlaşma programına katıldı.

05.10.2014 22:11  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Taşkentliler derneği ve vakfının bayramlaşma programına katıldı.

Taşkentliler derneği ve vakfı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Bahçelievler'de düzenlenen etkinlikte konuşan Davutoğlu, bu bayram İstanbul'a gelmeye karar verince arife günü önce Yayla'da cuma namazı kıldığını söyledi.

Davutoğlu, şöyle devam etti:

"Orada birçoğunuzla kucaklaştık. Ayrıca mahallemizde yaklaşık 45 sene önce, 69'dan bu yana hepsini tanıdığım komşularımızla helalleştik. Onlardan dua ve destek istedik. Hepsi de dualarını, desteklerini ifade ettiler. Bütün gün boyu neredeyse cuma namazından sonra akşam namazına kadar Bahçelievler'de geçirdim günümü. ve çocukluk hatıralarıyla bezenmiş aynen Taşkent'teki o ilk ayrılışımızdan başlayan yaklaşık 4 yaşındayken, çocukluk hatıralarımız gibi Fatih'te, Bahçelievler'de, İstanbul'da geçirdiğim hatıralar da benim şahsiyetimi belirleyen hatıralar. Daha 69'da Bahçelievler'e geldiğimizde elini öptüğüm Nevin teyze, Fahri amca ve Abdulkadir amca hepsi çevremizdeydi."

Başbakan Davutoğlu, dün Fatih Camisi'nde bayram namazı kıldığını hatırlatarak, "Burada olmayan Taşkentli hemşehrilerimize de selamlarımızı iletin. Her birini tek tek kucaklıyorum. Ailelerinize, eşlerinize, çocuklarınıza bayram tebriklerimizi en derin muhabbetlerimizle aktardığınızda şunu da söyleyin ki Davutların Ahmet hep onların gönlünde olacak" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Taşkentlilerin Bayramlaşma Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement