Davutoğlu, Yeni Evine Taşınıyor! Deniz Baykal'la Komşu Olacaklar - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Yeni Evine Taşınıyor! Deniz Baykal'la Komşu Olacaklar

Davutoğlu, Yeni Evine Taşınıyor! Deniz Baykal\'la Komşu Olacaklar

Başbakanlık konutunu boşaltan Ahmet Davutoğlu, Ankara Çayyolu'ndaki yeni evine pazartesi günü taşınıyor. Davutoğlu, müstakil villasında Deniz Baykal'a da komşu olacak.

27.05.2016 09:41  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık koltuğunu Binali Yıldırım'a bırakan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Başbakanlık Resmi Konutu'nu pazar günü tamamen boşaltacak.

PAZARTESİ GÜNÜ TAŞINIYOR

Ankara Çayyolu'ndaki Gülve Villaları adlı sitedeki evi kiralayan Davutoğlu, pazartesi günü yeni evine taşınacak. Ağırlıklı vaktini İstanbul'da geçirecek olan Davutoğlu, Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.

6 ODASI, ÖZEL BAHÇESİ VAR

6 odası 1 salonu bulunan, yaklaşık 400 metrekareye yakın bir alan üzerine yapılan müstakil villanın özel bahçesi de bulunuyor. Davutoğlu'nun oturacağı villanın yer aldığı sitede 11 ev daha bulunuyor. Sitedeki satılık evlerin fiyatının 1.5 ila 2 milyon TL arasında olduğu, bölgedeki kiraların da 4 ila 10 bin TL arasında değiştiği belirtildi.

DENİZ BAYKAL'LA KOMŞU OLDULAR

Davutoğlu'nun bilkent Üniversitesi'nde okuyan oğlu Mehmet Davutoğlu da burada yaşayacak. Ev eski CHP lideri Deniz Baykal'ın evine de 500 metre mesafede bulunuyor.

İşte o ev:

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Yeni Evine Taşınıyor! Deniz Baykal'la Komşu Olacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • lazhasan: Türkiyenin parasini hep bunlar yiyor fakir fukarada aclik cekiyor tayyipin turkiyede uyan millet uyan yatma 17 2 Yanıtla
  • HATAY: bu millet neyi konuşuyor yorumlara bakın .yaaa 1.5 2 milyondan bahsediliyor. bir politikacı böyle bir evde nesil oturur diyen yok. bu adamlar nasıl kazandi bunlar buralarda yaşıyorsa bunlara destek verenler nerelerde yaşıyorlardır diyen yok .partiside önemli dehil. bu millete herşeyi hak ediyor .yazacak çok şey var ama .ALLAH(C.C) ŞU CUMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ KORUSUN. 17 1 Yanıtla : Benim düşüncelerimi siz yazmışsınız. Ama adaletin olmadığı kesin olarak türkiyede Allah bunları islah etsin cumanız mübarek olsun 3 1
  • 77: malda yalan mülkte yalan var birazda sen oyalan küçk enişte kovuldu şimdi sıra cinalide cin olmadan adam çarpan cinali;))) 6 3 Yanıtla
  • soner: Halkın seçtiği,sarayın kovduğu eski başbakan desek haber daha çekici olurdu 3 2 Yanıtla
  • Murat: Zır zır bagirip taklit etmesinden kurtulduk zamanında dediler inanmadı iyi oldu sana 3 2 Yanıtla

Advertisement