Dazkırı Belediye Başkanı Taylan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dazkırı Belediye Başkanı Taylan Açıklaması

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçenin sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istediğini söyledi.

08.04.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçenin sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istediğini söyledi.

Taylan, yaptığı açıklamada, el birliğiyle Dazkırı'yı kalkındıracaklarını belirterek, göç veren bir şehir değil, göç alan bir şehir durumuna geçmek için istediklerini kaydetti.

Göreve geldiği günden bugüne particiliği bir kenara bırakarak halkçı uygulamalar başlattıklarını belirten Taylan, şöyle konuştu:

"Afyonkarahisar'ın en uzak ilçesi olmamıza rağmen kendi yağımızda kavrulduk. Dazkırı artık, büyümek istiyor, iş sahaları gelsin istiyor. Bütün Dazkırılı hemşerilerimize birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Parti gözetmeksizin siz değerli halkımızın isteklerini elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına, bu yolda her daim yanımızda olan halkımıza teşekkürü borç biliriz. Ancak İlçemiz sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istiyor. Bir çok ilçeye göre iş sahası olarak durumumuz iyi olabilir. Dazkırı'nın çok daha büyük bir ilçe olması için uğraşlar veriyoruz. İlçemiz sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istiyor. Bu nedenle bütün halkımızı birlik, beraberlik ve yardımlaşmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dazkırı Belediye Başkanı Taylan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement