Dazkırı'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Ekonomi

Dazkırı'da Altyapı Çalışmaları

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon şebekesindeki çalışmaların 2016 ve 2017 yıllarını kapsayacağı bildirildi.

09.02.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon şebekesindeki çalışmaların 2016 ve 2017 yıllarını kapsayacağı bildirildi.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, belediye olarak altyapı çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

İlçedeki su ve kanalizasyon şebekesinin çok eski olması nedeniyle 2016 ve 2017 yıllarını kapsayacak şekilde çalışma yapılacağını kaydeden Taylan, İller Bankası aracılığı ile Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamından faydalanarak, yüzde 50'si hibe olarak yapılacak altyapı çalışmaları bittiğinde 50 yıl boyunca ilçe halkının rahat edeceğini belirtti.

İlçedeki mevcut içme suyu şebeke hattının eski ve düzensiz olması nedeniyle yenileme çalışmaları esnasında zaman zaman su kesintisi meydana geleceğini ifade eden Taylan, "Elimizden geldiğince su kesintileri halkımıza önceden duyurulacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Dazkırı'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement