Dazkırı'da Kursiyerlere Seminer - Son Dakika
Yerel

Dazkırı'da Kursiyerlere Seminer

Dazkırı Halk Eğitimi Merkezi ile Dazkırı Devlet Hastanesi işbirliği ile Halk Eğitim Merkezindeki bayan kursiyerlere yönelik koah, diyabet, obezite, fiziksel aktivite konularında seminer verildi.

01.12.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dazkırı Halk Eğitimi Merkezi ile Dazkırı Devlet Hastanesi işbirliği ile Halk Eğitim Merkezindeki bayan kursiyerlere yönelik koah, diyabet, obezite, fiziksel aktivite konularında seminer verildi.

Dazkırı Devlet Hastanesi görevli hemşiresi Bahar Kutluay tarafından verilen seminere, Halk Eğitimi Merkezinde kurslara katılan bayan kursiyerler katıldı.

Seminerde, koah nedir, hastalığın nedenleri, belirtileri nelerdir, hastalığın vücutta bıraktığı etkileri, koah hastalığının etkilerini azaltma için yapılacaklar, hastalığın tedavi yolları, görsel sunumlarla desteklenerek anlatıldı.

Dazkırı HEM Müdürü Adem Kocagöz, devlet hastanesi işbirliği ile kursiyerlere zaman zaman sağlıkla ilgili seminerler vererek bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kocagöz, "İlerleyen günlerde bu çalışmalarımız değişik hastalık ve konularla devam edecektir. Kursiyerlerimizin de ilgisini çeken bu seminerler, inşallah sağlıklı bir yaşam için çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dazkırı'da Kursiyerlere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement