DB Belediyespor, Galatasaray'a Puana Gitti - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor, Galatasaray'a Puana Gitti

DB Belediyespor, Galatasaray\'a Puana Gitti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat kupasında oynayacağı Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti.

21.01.2015 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil – kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre; bugün İstanbul'a giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Perşembe günü Ziraat Türkiye kupası G grubunun 4. Haftasında Galatasaray ile karşılaşacak.

Bu maçı oynadıktan sonra İzmir'e gidecek olan takım, ligde 19 hafta maçı için Pazar günü İzmir Atatürk stadında Altay ile oynayacak. Yeşil – kırmızılı takım 6 gün İzmir'de kalacak. 28 Ocak'ta Ziraat Türkiye kupasında Balçova Yaşamspor ile oynayacağı maç sonrasında Diyarbakır'a dönebilecek.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı için hazırlıklarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Çarşamba günü İstanbul'a gideceğiz. Futbol 3 sonuçlu bir oyundur. Hiç kimsenin hangi sonucu alacağı önceden kestirilemez. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak bu kupa maçımızdan iyi bir sonuç alarak İzmir'de oynayacağımız Altay maçına moralli çıkabilmektir. Ligdi iyi bir çıkış yakalayıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. Yoğun bir 8 gün geçireceğiz. Bu zorluğu da kolaylıkla atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

1 Şubat Pazar günü ligde kendi evinde Tepecikspor ile karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası son hafta maçında ise Eskişehirspor'la yine kendi sahasında karşılaşacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor, Galatasaray'a Puana Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement