DB Belediyespor Gençleri Gaziantepspor Hazırlığında - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor Gençleri Gaziantepspor Hazırlığında

DB Belediyespor Gençleri Gaziantepspor Hazırlığında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübünün Coca – Cola Akademi liginde mücadele eden 5 takımı antrenmanlarını sürdürüyor.

15.10.2014 16:44  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı grup kulüplerinden Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor kulübünün Coca – Cola Akademi liginde mücadele eden 5 takımından 4'ü Gaziantepspor ile U – 19 takımı ise Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maçların hazırlıklarını hafta başından beri sürdürüyorlar.

Yeşil – Kırmızılı kulübün alt yapı koordinatörü Sertaç Küçükbayrak yaptığı açıklamada, gençlerin hafta sonu yapılacak maçlar için idmanlarını antrenörler nezaretinde sürdürdüğünü belirterek, "Coca – Cola Akademi liginde 5 takımımız var. Bu takımlardan U – 14,U-15 ile U – 19 takımlarımız kendi sahamızda oynayacağımız maçların idmanlarını sürdürüyorlar. Fakat yetkililerden gelen bir yazı ile güvenlik gerekçesiyle bu 3 takımımızın maçları ileriki tarihlere ertelendiği bilgisi geldi. Böylece U – 16 ile U – 17 takımlarımız deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacaklar. Gençlerimiz Cuma günü akşam saatlerinde kentten ayrılacaklar. İdmanlarımız Cuma günü öğleden sonra tamamlanacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor Gençleri Gaziantepspor Hazırlığında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement