DB Belediyespor, İnegölspor Hazırlığında - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor, İnegölspor Hazırlığında

DB Belediyespor, İnegölspor Hazırlığında

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı İnegölspor maçının idmanlarını sürdürüyor.

22.04.2015 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Kahramanmaraş Belediyespor mağlubiyetiyle kapatan Yeşil – Kırmızılı takım'da gözler Pazar günü sahalarında oynayacakları İnegölspor maçına çevrildi. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, nezaretinde yaptıkları idmana koşu ve kültürfizik hareketleri sonrasında teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yaptılar. İdmanda morallerin bozuk olduğu gözlendi.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, "Takımımız daha önceden kaybetmiş olduğu ve telafi edilmeyen puan nedeniyle Play – Off hedefinden uzaklaşmış oldu. Ligde son iki maçımızı birisi evimizde İnegölspor ile diğerinide deplasmanda Sarıyer ile oynayıp ligi kapatacağız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak yine bu son iki maçımızı galibiyetle kapatıp ligi böylece tamamlamak istiyoruz. Cuma günü öğleden sonra yapacağımız son idmanla çalışmalarımız sona erecektir. Play of mücadelesine katılmadığımız için üzüntülüyüz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor, İnegölspor Hazırlığında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement