DB Belediyespor İzmir'den Eli Boş Dönmek İstemiyor - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor İzmir'den Eli Boş Dönmek İstemiyor

DB Belediyespor İzmir\'den Eli Boş Dönmek İstemiyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Göztepe maçından eli boş dönmek istemiyor.

21.10.2014 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Cumartesi oynayacağı maçta İzmir'den eli boş dönmek istemiyor.

Pazartesi gününden beri idmanlarını başlatan Yeşil – Kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Dr. Yılmaz Demir yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki mağlubiyeti unuttuk. Şimdi artık deplasmanda oynayacağımız Göztepe maçını düşünüyoruz. İdmanlarımızı Perşembe günü tamamlayıp aynı gün İzmir'e gideceğiz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak, bu maçımızda puan veya puanlar alıp moralli bir şekilde kupa maçına çıkmaktır" dedi.

Yeşil – Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan da, 5 günde iki maç oynayacaklarını belirterek, "Lig maçında deplasmanda Göztepe ile Ziraat Türkiye kupası 3 tur maçındada Çarşamba günü sahamızda Albino Alanyaspor ile karşılaşacağız. İki maçımızda bizim için önemlidir. Bu nedenle işimizi sıkı tutacağız.Ligde 11.sıradayız 10 puanla fakat 2 maçımızda eksik. Moral bulup maçlarımızda iyi sonuçlar almak tek hedefimiz ve seçeneğimizdir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor İzmir'den Eli Boş Dönmek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement