Dbp'li Malazgirt Belediyesi Eşbaşkanları Coşkun ve Söylemez Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Dbp'li Malazgirt Belediyesi Eşbaşkanları Coşkun ve Söylemez Tutuklandı

Dbp\'li Malazgirt Belediyesi Eşbaşkanları Coşkun ve Söylemez Tutuklandı

MUŞ'ta terör operasyonu kapsamında gözaltına alınan Malazgirt Belediyesi BDP'li Eş Başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez, ile BDP İlçe Başkan Vekili Maşallah Burhanlı tutuklanarak, Muş E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

29.11.2016 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ'ta terör operasyonu kapsamında gözaltına alınan Malazgirt Belediyesi BDP'li Eş Başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez, ile BDP İlçe Başkan Vekili Maşallah Burhanlı tutuklanarak, Muş E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Muş'ta düzenlenen terör operasyonu kapsamında 18 Kasım Cuma günü gözaltına alınan Malazgirt'in BDP'li Eş Belediye Eş başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez ile BDP İlçe Başkan Vekili Maşallah Burhanlı, Muş Adliyesi'ndeki sorgularının arından akşam saatlerinde savcının tutuklama istemiyle Malazgirt Adliyesi'ne sevk edildi. Burada sorgulanan Eş Başkanlar Halis Coşkun ve Memnune Söylemez ile Maşallah Burhanlı alınan ifadelerinin ardından, 'Terör örgütüne üye olmak', 'İhaleye fesat karıştırmak', 'Terör örgütüne finansman sağlamak' suçlarından tutuklandı. Tutuklu sanıklar Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Emniyet güçlerinin Malazgirt Belediyesi önünde aldığı geniş güvenlik önlemleri sürüyor. Belediyeye giriş ve çıkışlar ise kontrollü bir şekilde sağlanıyor. - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dbp'li Malazgirt Belediyesi Eşbaşkanları Coşkun ve Söylemez Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement